Yandex Metrica

Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor? Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Kızılcık Şerbeti dizisinden kimler ayrılıyor? Ertuğrul ve Mihri diziden ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Gold Film imzası bulunan sevilen dizi Kızılcık Şerbeti'nde iki oyuncu diziye veda etti. Ertuğrul karakterini canlandıran Kayra Şenocak ile kızı Mihri'yi canlandıran Gizem Yanık, bu hafta yayınlanacak olan Kızılcık Şerbeti dizisinde yer almayacak.

Gündem

26.04.2024, 03:42

SHOW TV'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde beklenmedik iki ayrılık yaşandı. Başrollerinde Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Müjde Uzman, Evrim Alasya, Sibel Taşçıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan yer aldığı Show TV'de ekrana getirilen Kızılcık Şerbeti'nde iddialara göre final yapılacak.

Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi hortum oluştu Türkiye'nın batısında fırtına: Rüzgarın hızı 118 kilometreye ulaştı ağaçlar devrildi... Haberi Görüntüle

ERTUĞRUL VE MİHRİ KIZILCIK ŞERBETİ'NDEN NEDEN AYRILDI?

İddialara göre Kızılcık Şerbeti, 7 Haziran günü final yapmaya hazırlanıyor. Dizide rol alan Ertuğrul karakterini oynayan Kayra Şenocak ile kızı Mihri'yi canlandıran Gizem Yanık, diziden ayrılıyor.

ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede karar verdi ANKA fabrikasından sonra yeni hamle geliyor: Cumhurbaşkanı Erdoğan o görüşmede... Haberi Görüntüle

KIZILCIK ŞERBETİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Show TV'de ekrana gelen sevilen dizi Kızılcık Şerbeti'nde iddialara göre final yapılacak.

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Loading