Yandex Metrica

Kış lastiği takmama cezası ne kadar, kaç TL 2024? Kış lastiği zorunluluğu bitti mi, ne zaman?

Kış lastiği takmama cezası ne kadar, kaç TL 2024? Kış lastiği zorunluluğu bitti mi, ne zaman?

Kış lastiği uygulaması, her yıl belirli dönemlerde yürürlüğe giriyor. Yolculuk esnasında sürücülerin ve yayaların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla kış lastiği zorunluluğu uygulanmakta. Bu kurallara uyulmadığı takdirde vatandaşın ceza alıması söz konusu olabiliyor. Peki, Kış lastiği takmama cezası ne kadar, kaç TL 2024? Kış lastiği zorunluluğu bitti mi, ne zaman?

Gündem

29.03.2024, 08:50

Kış lastiği zorunluluğunun geçerli olduğu araç türleri, trafiğe çıkacak sürücülerin gündeminde yer alıyor. Peki, Kış lastiği takmama cezası ne kadar, kaç TL 2024? Kış lastiği zorunluluğu bitti mi, ne zaman?

Bugün (23 Nisan) Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? Antalya'da 23 Nisan'da toplu taşıma otobüs-metro bedava mı? Bugün (23 Nisan) Antalya'da otobüsler ücretsiz mi? Antalya'da 23 Nisan'da... Haberi Görüntüle

KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU BİTTİ Mİ, NE ZAMAN?

Şehirlerarası karayollarında yolcu ve yük taşımacılığında kullanılan araçlarda, her yılın 1 Aralık ile takip eden yılın 1 Nisan tarihleri arasındaki dört aylık süreçte kış lastiği kullanımı zorunludur. Bu uygulama genellikle 1 Nisan'da sona erer.

Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller CHP'li Büyükçekmece Belediyesi'ni görmüyor mu? Lüks görüntüler sosyal medyaya damga vurdu! Duşakabine 'jakuzi' diyen troller... Haberi Görüntüle

KIŞ LASTİĞİ TAKMAMA CEZASI NE KADAR, KAÇ TL 2024?

Ocak 2024'ten itibaren, kış lastiği takma zorunluluğuna uymamanın cezası 4.069,25 TL olarak belirlenmiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

İbrahim TURNA

TRHaber.com - Gündem


Loading