Yandex Metrica

Kırgızistan Türkiye'den SİHA satın aldığını duyurdu

Kırgızistan Türkiye'den SİHA satın aldığını duyurdu

Kırgızistan Ulusal Güvenlik Komitesi Başkanı Kamchybek Tashiev, Türkiye'nin yerli ve milli teknoloji ile ürettiği Bayraktar TB2 SİHA satın aldıklarını duyurdu.

Gündem

23.01.2024, 18:10

Suriye, Libya ve son olarak da Dağlık Karabağ'daki askeri operasyonlarda adından sıkça söz edilen, Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarıyla geliştirdiği insansız hava araçlarına Kırgızistan’da talip oldu.

Silahımı belime taktım! Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesini anlattı: Çankaya'ya gelseydi onu öldürecektik! Silahımı belime taktım! Süleyman Soylu 15 Temmuz gecesini anlattı: Çankaya'ya... Haberi Görüntüle

ANLAŞMA YAKLAŞIK 34 MİLYON DOLARLIK

Kırgızistan, Türkiye’den Bayraktar TB2 SİHA tedarik ettiğini duyurdu.

Kırgızistan Ulusal Güvenlik Komitesi Başkanı Kamchybek Tashiev açıklama yaparak, yaklaşık 34 milyon dolar değerinde askeri ekipman alımı gerçekleştirdiğini bildirdi.

Rus haber ajansı Sputnik'e konuşan Tashiev’e göre; 40 adet zırhlı araca ek olarak Bayraktar TB2 de satın alındı.

MSB duyurdu: 3 PKK/YPG'li terörist etkisizi hale getirildi MSB duyurdu: 3 PKK/YPG'li terörist etkisizi hale getirildi Haberi Görüntüle

“BİZİM İÇİN ÜRETİLİYOR”

Tashiev, “Şu an Türkiye’de bizim için Bayraktar TB2 üretiliyor. Sadece beş ülkede bu ekipmandan var ve Kırgızistan da bu ülkeler arasına katılacak.” ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading