Yandex Metrica

Kiracısına ulaşamayan ev sahibine piton şoku! Neye uğradıklarını şaşırdılar

Antalya’da bir apartman dairesinde, 1.5 metre uzunluğunda piton görüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, pitonu Doğal Yaşam Parkı’na götürdü. Diğer taraftan, bir sosyal medya kullanıcısı genç kız ise pitonun kendisine ait olduğunu iddia ederek pitonla fotoğrafını paylaştı ve kendisine verilmesini istedi.

Gündem

16.05.2024, 17:58

Dün akşam saatlerinde Antalya'nın Kepez ilçesinde sıra dışı bir olay yaşanırken görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Ayanoğlu Mahallesi 1932 Sokak’ta 6 katlı apartmanın 5'inci katında oturan A.Y.’den haber alamayan mülk sahibi, binaya gelmek zorunda kaldı.

Daire sahibi, kiracısı kapıyı açmayınca itfaiyeden yardım istemek zorunda kaldı. Kapıyı açmak için gelen ekipler, daire içindeki manzarayı görünce şoka uğradı.

İzmir'de iki kişinin ölümüne neden olan elektrik faciasında bilirkişi raporu çıktı! İzmir'de iki kişinin ölümüne neden olan elektrik faciasında bilirkişi raporu... Haberi Görüntüle

EVDE PİTON YILANI BULUNDU

Ekipler, dairede beslenmesi yasak olan albino cinsi piton buldu. İtfaiye ekipleri beslemesi yasaklı tür olduğu için yılanı yakalayıp Antalya Büyükşehir Belediyesi Hayvanat Bahçesi yetkililerine teslim etti. A.Y.’ye ise ulaşılamadı.

Microsoft'tan yeni açıklama: Tüm uygulama ve hizmetler kurtarıldı Microsoft'tan yeni açıklama: Tüm uygulama ve hizmetler kurtarıldı Haberi Görüntüle

''O YILAN EVCİL NEDEN GÖTÜRDÜNÜZ?''

Öte yandan bir sosyal medya kullanıcısı genç kız ise beslenmesi yasak olan ve daire içinde bulunan piton yılanının kendisine ait olduğunu iddia etti. Yılanın kendisine verilmesi gerektiğini belirten genç kız, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “O yılan evcil, neden götürdünüz? Evde yılanı arıyorum” dedi.

Mevduat faiz oranları yükseldi mi? 2024 Ağustos banka mevduat faizleri kaç oldu? Mevduat faiz oranları yükseldi mi? 2024 Ağustos banka mevduat faizleri... Haberi Görüntüle

''1 AYDIR AÇ VE BOYNUMU ÖLÇÜYOR''

Genç kızın sayfasında yıla ait çok sayıda görüntü olduğu da dikkatlerden kaçmazken bir görüntüsünün üzerinde yazan “1 aydır aç ve boynumu ölçüyor sanırım beni yeme hayali kuruyor” cümlesi ise korkuttu.

Genç kızın yılanı yatak odasında beslediğine dair görüntüler olduğu da görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

1

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading