Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun adaylığını Edirne'de ilan ettiler! Sayın Cumhurbaşkanım diye kürsüye çağrıldı

Kılıçdaroğlu'nun adaylığını Edirne'de ilan ettiler! Sayın Cumhurbaşkanım diye kürsüye çağrıldı

CHP'li Recep Gürkan kürsüye davet ettiği CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı.Gürkan, kürsüye davet ettiği Kılıçdaroğlu için, "Sayın Cumhurbaşkanım" ifadesini kullanması dikkat çekti. Yaşananlar sonrası istifini bozmayan Kılıçdaroğlu, kürsüye doğru yürüdü.

Gündem

23.01.2024, 19:39

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için Edirne Belediye Başkanı CHP'li Cemal Gürkan, Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığını açıkladı. Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Edirne'de "Büyük Taarruz'un 100. Yılında Büyük Balkan Buluşması" isimli etkinliğe katıldı.

Hayrete düşüren protesto: Başıboş sokak köpeği düzenlemesi için köpek kılığına girdiler! Hayrete düşüren protesto: Başıboş sokak köpeği düzenlemesi için köpek kılığına... Haberi Görüntüle

'SAYIN CUMHURBAŞKANIM' DİYEREK ÇAĞIRDI

Kılıçdaroğlu'nun 13. Cumhurbaşkanı olacağını öne süren Gürkan, "Sayın Cumhurbaşkanım" diyerek kürsüye davette bulundu.Yaşananlar sonrası Kılıçdaroğlu, kürsüye doğru yürüdü.

İnternet ücretsiz oluyor: TÜRKSAT ile anlaşma imzalandı İnternet ücretsiz oluyor: TÜRKSAT ile anlaşma imzalandı Haberi Görüntüle

"13. CUMHURBAŞKANI KILIÇDAROĞLU OLACAK"

CHP'li Cemal Gürkan, konuşmasında: "2023 Haziranı'nda seçilecek Cumhurbaşkanı, Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı olacak. O tarihte Mustafa Kemal'in kurduğu Cumhuriyet'in Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturacak kişi Kemal Kılıçdaroğlu'dur. Sayın Cumhurbaşkanım sizi konuşmalarınızı yapmak üzere kürsüye davet ediyorum." dedi. 

Eski CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, ise Kılıçdaroğlu’nun adaylığını yakın zamanda açıklayacağını duyurmuştu. Yarkadaş, CHP'li bir vekil ile konuştuğunu ve Kılıçdaroğlu'nun bu vekile aday olacağını açıkladığını ifade etmişti.

'Malatya'da bilim insanlarına saldırı girişimi' iddiası! Emniyet Müdürlüğü'nden iddialara ilişkin açıklama 'Malatya'da bilim insanlarına saldırı girişimi' iddiası! Emniyet Müdürlüğü'nden iddialara ilişkin... Haberi Görüntüle

KILIÇDAROĞLU ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK

Yarkadaş, "Geçmiş dönem milletvekili arkadaşımız, CHP lideri ile kısa bir süre önce yaptığı sohbette 'Sayın genel başkanım, Cumhurbaşkanlığına aday mısınız?' diye soruyor. Kılıçdaroğlu hiç duraksamadan 'Adayım' yanıtını veriyor." ifadelerini kullanmıştı.

.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading