Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'na Mansur Yavaş yerine yeni isim önerisi: Sağcı değil kendi adayımız olsun

Kılıçdaroğlu'na Mansur Yavaş yerine yeni isim önerisi: Sağcı değil kendi adayımız olsun

CHP’de gözler Ankara Büyükşehir Belediyesi seçimleri için belediye başkanı Mansur Yavaş’ta. Parti tabanından bazı isimlerin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Levent Gök’ü önerdiği öğrenildi. Kulislerde konuşulana göre; partililer, “Biz niye CHP’li bir adayla kazanmayalım?” dedi.

Gündem

19.05.2024, 14:41

Mayıs ayında yapılan seçimlerden boynu bükük ayrılan CHP'de 'değişim' tartışmasını başlatan hatta Kemal Kılıçdaroğlu'nu devirmek için 'zoom' toplantısı ifşa olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, liderlik savaşını kaybedince gözünü yeniden İstanbul'a çevirdi ve adaylığını açıkladı. 

İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun yeniden adaylık sinyali vermesi sonrası gözler Ankara'ya çevrildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın görevine devam edip etmeyeceği belirsizliğini korurken CHP içinde tartışmalar başladı.

House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman çıkacak? House of the Dragon 2. sezon bitti mi? House of the Dragon 2. sezon 7. bölüm ne zaman... Haberi Görüntüle

ANKARA İÇİN LEVENT GÖK SESLERİ

CHP’de Mansur Yavaş’ın yeniden aday olması beklenirken kulislerde önceki dönem milletvekillerinden Levent Gök’ün de büyükşehir için aday olabileceği konuşulmaya başladı. Cumhuriyet'in iddiasına göre; CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Mansur Yavaş için “Mansur Bey yeniden aday olmalı” demesine karşı çıkanlar var. Kulislerde konuşulan göre; 'Değişim' sürecini örnek gösteren partililer, “CHP’nin kendi içinden çıkardığı isimlere dönebileceğini” belirtiyor. Bu kapsamda Kılıçdaroğlu’na da Levent Gök’ün adının önerildiği kaydediliyor.

Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu? Çılgın Sayısal Loto büyük ikramiye ne kadar oldu? Haberi Görüntüle

MANSUR YAVAŞ'IN TAVRI NASIL OLACAK?

Ankara’da Mansur Yavaş’ın yeniden adaylığı konusunda kararsız olan partililerin şu ifadeleri kullandığı öğrenildi;

''Meral Hanım 26 Ağustos'ta açıklama yapacak, ondan sonra Mansur Bey’in tavrı nasıl olacak? O zamana kadar sayın Levent Gök’ün adı da adaylık için geçen isimler arasında''

Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü başıboş köpek sorununu 1932'de nasıl çözdü? İşte Resmi Gazete'de yayınlanan karar Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü başıboş köpek sorununu 1932'de... Haberi Görüntüle

Deprem konutlarına yüzde 50 indirim mi yapılacak? Deprem konutlarına yüzde 50 indirim mi yapılacak? Haberi Görüntüle

''SAĞCI DEĞİL KENDİ ADAYIMIZ OLSUN''

Öte yandan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın “CHP’nin kendi başına seçim kazanması mümkün mü ya?” açıklamasını örnek gösteren partililerin “Biz kendi geleneğimizden bir aday göstermediğimiz zaman karşılaştığımız açıklamalar bunlar oluyor. Neden CHP kendi başına kazanamasın ki? Bu gibi açıklamalar olmaması için Ankara’da kendimizden bir aday gösterebiliriz. Sağ değil, CHP’li bir adayımız olsun” dediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading