Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu seccadeye bastı CHP'den skandal açıklama geldi: Fark edememişler

Kılıçdaroğlu seccadeye bastı CHP'den skandal açıklama geldi: Fark edememişler

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bugün yaptığı bir ziyarette seccadenin üzerine ayakkabı ile bastığı o anlar sosyal medyada büyük tepki çekti. Tepkilerin ardından CHP'den seccade açıklaması geldi. Yapılan açıklamada "Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir" ifadelerine yer verildi.

Gündem

23.01.2024, 20:39

Altılı Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam İstanbul platformunun düzenlediği iftar programına katıldı. Kılıçdaroğlu, burada büyük bir skandala imza attı.

Kılıçdaroğlu, iftar programının ardından çektirdiği fotoğrafta, yerdeki seccadeye ayakkabılarıyla bastı. Bu fotoğraf karesi sosyal medyada infiale yol açtı ve CHP liderine büyük tepki gösterildi.

22 Temmuz İstanbul'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü kaç? Deprem nerede oldu? 22 Temmuz İstanbul'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü kaç? Deprem... Haberi Görüntüle

HAMZA DAĞ'DAN TEPKİ

Sosyal medyada tepki çeken pozun ardından AK Partili Hamza Dağ da "Ayakkabınız ile bastığınız yer, Müslümanların secde ederken kullandığı seccadedir" ifadelerini kullanarak CHP liderine tepki gösterdi.

Sözcü TV'de skandal yayın! Başıboş köpekler üzerinden provokasyon: Sokak savaşları başlar! Sözcü TV'de skandal yayın! Başıboş köpekler üzerinden provokasyon: Sokak savaşları... Haberi Görüntüle

CHP'DEN AÇIKLAMA

Kamuoyunda büyük tepkilere neden olan fotoğraf karesinin ardından CHP'den skandal bir açıklama geldi. CHP'nin, açıklamasında, sosyal medyada paylaşılan bir fotoğrafın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Canan Kaftancıoğlu ile birlikte katıldığı kalabalık bir iftar buluşmasının ardından çekildiği ifade edildi.

MEB duyurdu: LGS tercih sonuçları açıklandı MEB duyurdu: LGS tercih sonuçları açıklandı Haberi Görüntüle

SECCADEYİ FARK EDEMEMİŞLER

Konuya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi;

"Fotoğraf çekimi sırasında yaşanan yoğunluk ve fotoğraf çektirmek isteyenlerin telaşı nedeniyle, yerde bulunan seccade fark edilememiştir. Bu tür durumlara yönelik hassasiyeti herkes tarafından bilinen Sayın Genel Başkanımız ve İl Başkanımızın, ortaya çıkan bu talihsiz durum nedeniyle çok üzgün olduğunu belirtmek isterim." 

Gazze'de can kaybı 38 bin 713'e yükseldi! Son 10 günde 5 okul vuruldu Gazze'de can kaybı 38 bin 713'e yükseldi! Son 10 günde... Haberi Görüntüle

''SECCADEYİ GÖREMEDİĞİM İÇİN ÇOK ÜZGÜNÜM''

Partrisinin ardından bir açıklama da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada ''Üzgünüm, seccadeyi göremediğim için çok üzgünüm. Dünyada kimseyi incitmek istemem, hele milletimi asla. Buradan istismarcılık yapanları ve kullandıkları propaganda aparatlarını da milletimizin vicdanına bırakıyorum.'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading