Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun 'Suriyeliler gidecek' vaadine sığınmacı kız çocuğundan cevap: Savaş bitince hepimiz geri döneceğiz

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazandığı takdirde Suriyeli sığınmacıların ve kaçakların en geç iki yıl içinde ülkelerine gönderileceğini söyledi. Kılıçdaroğlu'nun bu söylemi bir seçim kampanyası oldu ve "Suriyeliler gi-de-cek" afişleri duvarları doldurdu. Suriyeli bir kız çocuğu ise, Kılıçdaroğlu'nun vaadi sonrası tehdit ve hakaretlere maruz kaldıklarını; ülkelerine öldürülme korkusuyla dönemediklerini ifade etti.

Gündem

23.01.2024, 20:57

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimi kazandığı takdirde Suriyeli sığınmacıların ve kaçakların en geç iki yıl içinde ülkelerine gönderileceğini söyledi. 

Kılıçdaroğlu'nun bu söylemi bir seçim kampanyası oldu ve "Suriyeliler gi-de-cek" afişleri duvarları doldurdu. CHP Gençlik Kolları ise Kılıçdaroğlu'nun sözleri üzerinden duvarları "Suriyeliler gidecek" yazılarıyla boyadı. Ümit Özdağ'da sosyal medyada yaptığı paylaşımda o anlar için "Elinize sağlık gençler" ifadesini kullandı. 

Millet İttifakı'nın destekçileri de aldıkları güçle, Suriyeli sığınmacıları tehdit ve hakaretlere maruz bırakıyorlar. 

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE DEVLETİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Suriyeli bir kız çocuğu ise, Millet İttifakı'nın bu tutumu karşısında yaşadıklarını anlattı. 

Türkiye'ye teşekkür eden kız çocuğu, "Türkiye devletine çok teşekkür ederiz. Herkese çok teşekkür ederiz. Ülkemizde savaş var ondan geldik biz. Suriyeliler bomba ve uçaklar yüzünden ölüyor. Sizin de çocuklarınız var. Savaş bitince hepimiz geri döneceğiz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading