Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını dinleyen CHP'li kadın sinir krizi geçirdi: Yeter artık istifa et

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını dinleyen CHP'li kadın sinir krizi geçirdi: Yeter artık istifa et

Dün katıldığı Sözcü TV'de sunucunun ''İstifa edecek misiniz?'' sorusuna kaçamak yanıtlar veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmenlerini kızdırdı. Yolculuğu sırasında Kılıçdaroğlu'nu dinleyen CHP'li bir kadın ise sinir krizi geçirdi. Kadın çektiği videoda, “Sen bu halkı aptal mı zannediyorsun? Yeter artık yeter istifa et” dedi.

Gündem

23.01.2024, 21:01

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak 28 Mayıs seçimlerinde yenilen Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam Sözcü TV’de katıldığı yayında, 'istifa' sorusuna kaçamak yanıtlar verdi. Programın başladığı ilk dakikadan itibaren Kılıçdaroğlu’nu destekleyen vatandaşlar, gazeteciler ve yazarlar CHP Genel Başkanına sert eleştirilerde bulundu.

Eşiyle araçlarında seyahat ettiği sırada Kılıçdaroğlu'nun yayınını dinleyen bir kadın ise sinir krizi. 

23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda tatil mi? 23 Nisan resmi tatil mi? 2024 İş yerleri Çocuk Bayramı'nda... Haberi Görüntüle

''İSTİFA ET İSTİFA''

Kadın kendi hesabından yayınladığı videoda Kılıçdaroğlu’na seslenerek, “Yeter ya yeter yeter istifa et be adam. Demokrasiymiş demokrasi bunu gerektirir bunu. Sen bu halkı aptal mı zannediyorsun ya? Sinir hastası ettin bizi ruh hastası ettin ya. Seçim gecesi hayatımdan 5 yıl gitti bu akşamki yayınından sonra bir 5 yıl daha gitti. İstifa et istifa” dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading