Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu bu kez MEB'i bastı: Ajans yine gündem değiştirme peşinde

Kılıçdaroğlu bu kez MEB'i bastı: Ajans yine gündem değiştirme peşinde

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MEB baskını aslında yine bir ajans çalışması. İBB'deki terör kadrolaşmasıyla iyice köşeye sıkışan CHP, tıpkı daha önce yaptığı gibi yine gündem değiştirme kampanyasına girişti.

Gündem

23.01.2024, 18:33

İçişleri Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işbaşı yaptırılan bazı kişilerin, terör örgütleriyle irtibatlı olduğuna yönelik açtığı soruşturma, CHP'yi köşeye sıkıştırdı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Sabıkasız isimleri işe aldık" iddiasında bulunup Ankara'da destek şovu yapsa da süreç derinleştikçe ortaya çıkan yeni bilgiler anamuhalefet partisinde gerilimi büyütüyor. 

CHP bu skandalda da, daha önce sık sık yaptığı gibi gündem değiştirme oyununa başvurdu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Milli Eğitim Bakanlığı'nda yaptığı şov,  PKK yandaşlarını gassal olarak işe alan İBB'nin giderek büyüyen skandalın hemen arkasından gelmesi açısından dikkat çekti. 

İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı? İnternetsiz WhatsApp nasıl kullanılır? İnternet olmadan WhatsApp kullanılır mı? Haberi Görüntüle

İBB'DEKİ TERÖR SKANDALINI UNUTTURAMAZSINIZ

Terör örgütü PKK propagandası yaptıkları gerekçesiyle Din Adamları Yardımlaşma Derneği üyesi 23 zanlı hakkında yürütülen soruşturma İBB hakkında korkunç gerçekler açığa çıkmıştı. Hazırlanan iddianamede sözde din adamlarının, dernek referansıyla İBB'ye gassal olarak girdiği bilgisi yer aldı.  İddiaya göre, PKK yandaşı sözde imamlar maaşlarının bir kısmını derneğe aktarıyor, dolaylı olarak teröre destek veriyorlardı. Zanlılar, İBB'nin yardım amaçlı verdiği alışveriş kartlarını terörist ailelerine dağıtmakla da suçlanıyor.

Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Suriye'nin kuzeyine operasyon! Çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi Haberi Görüntüle

TECAVÜZ SKANDALLARINI DA SUİKAST YALANIYLA ÖRTMEYE ÇALIŞMIŞTI

Aslında CHP'nin skandallar karşısında gündem değiştirme çalışması ilk değil. Daha önce de il ve ilçe teşkilatlarında hemen her gün taciz-tecavüz skandalları patlak veren CHP bu haberler sonrasında, siyasi cinayet ve suikast iddialarıyla gündem değiştirme çabasına girmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading