Yandex Metrica

Kılıçdaroğlu Altılı Masa olmasa da adaylığını açıklayacak! CHP yandaşı gazeteci tarihi duyurdu

Kılıçdaroğlu Altılı Masa olmasa da adaylığını açıklayacak! CHP yandaşı gazeteci tarihi duyurdu

CHP yandaşı Barış Yarkadaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığına ilişkin çarpıcı bir açıklamada bulundu. Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa olsa da olmasa da 1 Mart'a kadar adaylığını açıklayacağını öne sürdü.

Gündem

23.01.2024, 20:15

CHP eski milletvekili gazeteci Barış Yarkadaş'tan çarpıcı bir açıklama geldi. Yarkadaş, Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa olsa da olmasa da adaylık konusunda kararlı olduğunun altını çizdi. Üstelik Yarkadaş Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda tarih de verdi.

Kılıçdaroğlu'nun adaylık için yüklendiğini belirten Yarkadaş "Görülen net bir şey var Kılıçdaroğlu adaylığa hazır. Muhtemelen 18 Ocak'taki toplantıdan sonra belki de 24 Ocak'ta Kemal Bey'in adaylığı dört sloganla gündeme gelebilir. Bunlar liyakat, adalet, refah ve kalkınma olabilir. 24 Ocak olması Uğur Mumcu'nun katledilmesinin yıl dönümü nedeniyle." dedi.

Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan başkandan ilgnç ifade: Zihin yorgunluğu! Eski CHP Muğla İl Başkanı kazaya karıştı! Olay yerinden kaçan... Haberi Görüntüle

Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda kabus gibi anlar! 4 araç zarar gördü Yalova-Yenikapı arabalı vapurunda kabus gibi anlar! 4 araç zarar gördü Haberi Görüntüle

1 MART'A KADAR ADAYLIĞINI DUYURACAK

Dikkat çeken bir iddia daha ortaya atan Yarkadaş, 1 Mart tarihine işaret etti ve "Benim CHP Genel Merkezi'nden edindiğim izlenim. Kemal Bey, görüşmeler tamamlandıktan sonra 15 Şubat ile 1 Mart arasındaki bir tarihte Kılıçdaroğlu adaylığını açıklayacak." ifadelerini kullandı.

Yarkadaş Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa olsa da olmasa da adaylık konusunda kararlı olduğunu da sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading