Yandex Metrica

Kepez Belediyesi hangi partiden? Mesut Kocagöz CHP'li mi AK Partili mi?

Kepez Belediyesi hangi partiden? Mesut Kocagöz CHP'li mi AK Partili mi?

Antalya'nın Kepez İlçesinde faaliyet gösteren teleferikte meydana gelen facia sonrası aralarında Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de bulunduğu çok sayıda isim tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kepez Belediyesi hangi partiden? Mesut Kocagöz CHP'li mi AK Partili mi? soruları ise yaşanan gelişmelerin üzerine pek çok kişi tarafından sorulmaya başlandı.

Gündem

24.04.2024, 05:35

Antalya'nın Kepez ilçesinde meydana gelen teleferik faciasında 1 kişi hayatını kaybetmiş çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Saatlerce mahsur kalan vatandaşlar da helikopter destekli kurtarma operasyonu ile kurtarılmıştı. Yaşanan acı olayın ardından Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ün de arasında olduğu çok sayıda isim gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Gündemde uzun süre yer alan teleferik faciasının ardından Kepez Belediyesi hangi partiden? Mesut Kocagöz CHP'li mi AK Partili mi? soruları gündeme geldi. 

Schengen vizesinde büyük eziyet! Bakın bu kez bahaneleri ne oldu? Schengen vizesinde büyük eziyet! Bakın bu kez bahaneleri ne oldu? Haberi Görüntüle

KEPEZ BELEDİYESİ HANGİ PARTİDEN?

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin adayı Mesut Kocagöz Kepez Belediye Başkanı seçilmiştir. Mesut Kocagöz oyların yüzde 44.18'ini aldı. AK Parti'nin adayı Rıza Sümer ise oyların yüzde 38.79'unu aldı. Mesut Kocagöz daha önce ANET A.Ş Genel Müdürü olarak görev yapıyordu.

Ankara'da yine aynı senaryo: Sağanak nedeniyle yollar çöktü, arabalar yollarda kaldı, ev ve iş yerlerini su bastı Ankara'da yine aynı senaryo: Sağanak nedeniyle yollar çöktü, arabalar yollarda... Haberi Görüntüle

MESUT KOCAGÖZ CHP'Lİ Mİ?

Mesut Kocagöz CHP saflarında siyaset yaşantısına devam ediyor. Son olarak ANET Genel Müdürü görevinden istifa ederek Kepez Belediye Başkanı adaylığını açıklayan Kocagöz seçimi kazanmıştır. 

7 ilde 7 ilde "Mahzen" operasyonları! Bir suç örgütü daha çökertildi: Çok... Haberi Görüntüle

MESUT KOCAGÖZ KİMDİR?

Mesut Kocagöz 1968 yılında Antalya'da dünyaya geldi. Mesut Kocagöz ilk, orta ve lise eğitimini Antalya'da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri bölümünü tamamladı.

Mesut Kocagöz iş insanıdır. Aynı zamanda imali müşavir ve bağımsız denetçidir.

Mesut Kocagöz 31 Mart 2024 yerel seçimlerde Kepez Belediye Başkanı seçildi. Daha önce AK Parti'de siyaset yapan Mesut Kocagöz daha sonra CHP'ye geçmiştir. 2019 Mahalli İdareler Seçiminde, Kepez Belediye Meclis Üyeliği. Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği. Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği. Antalya Büyükşehir Belediyesi Denetim Komisyonu Başkanlığı ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliği görevlerinde bulunmuştur. 

Ağustos 2017 - 2018 yılları arasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Anet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlık ve Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2019-2023 yılları arasında, Anet A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Genel Müdürlüğü görevlerini yerini getirdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading