Yandex Metrica

Katlanabilir MacBook için tarih verildi

Katlanabilir MacBook için tarih verildi

Apple'ın üzerinde çalıştığı iddia edilen MacBook benzeri katlanabilir cihaz hakkında daha fazla ayrıntı ortaya çıktı. Apple tedarik zinciri analisti Ming-Chi Kuo'nun yeni bir raporu, Apple'ın 2026 yılında 20 inç katlanabilir ekrana sahip 1 milyondan fazla cihaz gönderebileceğini tahmin ediyor; bu, daha önceki tahminine göre 2027'de sevkiyata başlayacağı yönünde bir değişiklik.

Gündem

24.05.2024, 17:31

Geçmişteki söylentiler Apple'ın 20 inçlik bir ekranla gideceğini öne sürse de Kuo, Apple'ın 18,8 inçlik bir panel de düşündüğünü söylüyor. Kapatıldığında, 20 inçlik versiyonun 14 ila 15 inç MacBook'a benzeyeceği, 18,8 inçlik cihazın ise 13 ila 14 inç MacBook'a benzeyeceği bildiriliyor.

Kuo, Apple'ın katlanabilir ekranı "mümkün olduğunca kırışıksız" hale getirmek için LG Display ile birlikte çalıştığını söylüyor. Cihazın Apple'ın M5 işlemcisini içereceği ve gelecek yılın sonunda üretime geçebileceği bildiriliyor.

Tedarik zinciri analisti Ross Young , Apple'ın 20 inçlik katlanabilir telefonuna ilk kez 2022'de dikkat çekti ; Bloomberg'den Mark Gurman daha sonra bu söylentiyi destekledi. O dönemde Gurman, iPad / MacBook hibritinin fiziksel klavye ve trackpad olmadan çift ekranlı bir ekrana sahip olabileceğini söylemişti.

Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar maaş verecek? Youssef En-Nesyri maliyeti ne kadar? Fenerbahçe En-Nesyri'ye yıllık ne kadar... Haberi Görüntüle

BU TEK KATLABİLİR MACBOOK DEĞİL

2022'de Kore yayını The Elec , Apple'ın Samsung yapımı ekranlarla ilgili söylentilere göre katlanabilir çalışması için potansiyel bir zaman çizelgesi de ortaya koydu. Apple'ın büyük olasılıkla iPad veya MacBook'a OLED ekran getirdikten sonra bu cihazlar üzerinde çalışmaya başlayacağını ve şimdi OLED iPad Pro'ya sahip olduğumuzu , yani katlanabilir cihazların sırada olabileceğini bildirdi.

Katlanabilir MacBook, Apple'ın üzerinde çalıştığı söylenen tek katlanabilir MacBook değil. Şubat ayında The Information'ın bir raporu, Apple'ın hala yatay olarak kapanan en az iki katlanabilir iPhone prototipi üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Söylentiler ayrıca Apple'ın katlanır bir iPad geliştirdiğini gösteriyor ve Gurman bunun hala "erken aşamada" olduğunu söylüyor. Şirketin, katlanır iPad'in ekranındaki görünür kırışıkları ortadan kaldırmaya odaklandığı bildiriliyor; bu, Samsung'un hâlâ mükemmelleştirmeye çalıştığı bir şey.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading