Yandex Metrica

Katilin oğlu Bülent Cihantimur kameraları görünce kaçtı

İstanbul Eyüpsultan'daki ölümlü kazayla ilgili soruşturmada en yakın karakola imza vermek zorunda olan popo doktoru Bülent Cihantimur, Şişli Polis Merkezi'ne geldi. Otomobilinden indikten sonra gazetecileri gören Bülent Cihantimur, mikrofonu ve kamerayı görünce kaçtı.

Gündem

28.03.2024, 16:50

1 Mart gecesi meydana gelen korkunç olayda İstanbul Eyüpsultan'da annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un neden olduğu ölümlü kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, firari Eylem Tok ve oğluna yakalama kararı çıkarttı. Savcılıkta ifade veren baba Bülent Cihantimur’a ise yurt dışına çıkış yasağı koydu. Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kadın çalışan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan Anne ve oğlu New York sokaklarında görüntülendi. Söz konusu görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun gülümsediği anlar dikkat çekti.

Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok sayıda sokak satıcısı yakalandı Zehir tacirlerine geçit yok! 41 İlde eş zamanlı operasyon: Çok... Haberi Görüntüle

YENİ FOTOĞRAFLAR ORTAYA ÇIKTI

Türkiye’yi sarsan trafik kazasında yeni fotoğraflar ortaya çıktı. Eylem Tok ile oğlu T.C’nin Göktürk’te Delicous kafede buluşma anı ve annenin kaza haberini aldığı ana ait görüntüler güvenlik kamerasına kaydedildi.

İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı İstanbul'da sıradan bir gün: Metro istasyonunu su bastı Haberi Görüntüle

''SU KANALINA DOĞRU UÇUYORLAR''

Yeni görüntüleri gazeteci Emrullah Erdinç paylaşırken ''O sırada yarış yapıyorlar. T.C ve Ö.D o kadar hızlı gidiyorlar. 160'a frene bastığı halde zor düşüyor. Normalde o arabanın 160 ile viraja girdiğinde bu kadar savrulmaması gerekiyor. En son gösterge 160'ı gösteriyor. Frene bastıktan sonra 160. Bu hızla virajı alamayıp Murat Aci ve 4 kişiye birden çarpıyor. Emniyet şeridinde bekleyen 3 ATV aracına, 5 kişiye çarpıyor. Oğuz Murat Aci ile bir arkadaşı uçurumdan su kanalına doğru uçuyorlar. Diğer 3 kişi ise caddede kalıyor. Facia diyebiliriz.'' ifadelerine yer verdi.

Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan konular Bakan Fidan Hamas lideri Haniye ile görüştü! İşte ele alınan... Haberi Görüntüle

İMZA VERMEK İÇİN KARAKOLA GELDİ

Öte yandan soruşturma kapsamında popo doktoru baba Bülent Cihantimur'e ise yurt dışına çıkış yasağı ve en yakın karakola giderek imza verme şartı getirildi. Bülent Cihantimur adli kontrol uygulaması kapsamında işlemleri için bu sabah saatlerinde Şişli Polis Merkezi'ne geldi.

Yurt dışına kaçarken yakalanmıştı: PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra Güzel hakkında karar verildi Yurt dışına kaçarken yakalanmıştı: PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Semra... Haberi Görüntüle

BÜLENT CİHANTİMUR GAZETECİLERİ GÖRÜNCE KAÇTI

Cihantimur, polis merkezi önünde bekleyen gazetecileri görünce neye uğradığını şaşırdı. Kameraları görünce yardımcısıyla birlikte geri dönen Bülent Cihantimur, geldikleri minibüse bindi. Cihatimur işlemlerini yapmadan hızla polis merkezinden ayrıldı.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

1

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading