Yandex Metrica

Katil oğlu ile ABD'ye kaçan Eylem Tok 1 yıllık ev kiralamaya çalıştı! Ev sahibinden dumura uğratan cevap

Katil oğlu ile ABD'ye kaçan Eylem Tok 1 yıllık ev kiralamaya çalıştı! Ev sahibinden dumura uğratan cevap

Ölümlü kazanın ardından katil oğlu ile birlikte yurt dışına firar eden Eylem Tok için ABD'de ev kiralamaya aracılık eden bir aracı ile ev sahibi arasında geçen maillerin ekran görüntülerina ulaşıldı. Gazeteci Barış Pehlivan, Eylem Tok ve oğlunun ABD'de 96.000 dolarlık ev kiralama girişimini ifşa etti.

Gündem

08.04.2024, 15:50

1 Mart gecesi meydana gelen korkunç olayda İstanbul Eyüpsultan'da annesi yazar Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılan ehliyetsiz sürücü Timur Cihantimur'un neden olduğu ölümlü kazaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, firari Eylem Tok ve oğluna yakalama kararı çıkarttı. Savcılıkta ifade veren baba Bülent Cihantimur’a ise yurt dışına çıkış yasağı koydu. Eylem Tok ve oğlunu havalimanına götüren kadın çalışan ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ölümlü kazanın ardından önce Mısır'a oradan da ABD'ye kaçan Anne ve oğlu New York sokaklarında görüntülendi. Söz konusu görüntülerde Eylem Tok ve oğlunun gülümsediği anlar dikkat çekti.

Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı, içinde bor mu var? Beypazarı maden suyu içerisinde neler var? Beypazarı soda neden yasaklandı,... Haberi Görüntüle

ABD'DE YARGILANABİLİR

Eylem Tok ve katil oğlu, Columbus Corner'dan başlayıp kuzeye doğru uzanan ve Central Park'a hakim Yukarı Batı Yakası'nın son derece lüks ve pahalı apartmanlarından birinde oturduğu öğrenildi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eylem Tok ve oğlu T.C'nin ABD makamları tarafından da yargılanabileceğini söyledi.

Öte yandan Eylem Tok ve katil oğlu Timur Cihantimur'un firar ettikleri ABD'de nasıl bir hayat kurduğu merak edilirken, konuya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Gazeteci Barış Pehlivan, Eylem Tok ve oğlunun ABD'de 96.000 dolarlık ev kiralama girişimini ifşa etti.

Sosyal medya hesabından Eylem Tok için ABD'de ev kiralamaya aracılık eden bir aracı ile ev sahibi arasında geçen maillerin ekran görüntülerinde, "New York'ta bir evi yıllık 96 bin dolara kiralama çabası ve sonucu… Aşağıdan yukarıya doğru okuyunuz" ifadeleri yer aldı.

Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına tepki: 'Ciddiyetsiz ve seviyesiz' Son dakika... Dışişleri Bakanlığından İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın küstah paylaşımına... Haberi Görüntüle

96 BİN DOLARA EV KİRALAMAK İSTEDİ

Barış Pehlivan'ın paylaşımı şu şekilde;

Ölümlü kazanın ardından oğluyla birlikte ABD'dye kaçan Eylem Tok, New York'ta bir evi yıllık 96 bin dolara kiralamak istedi. Ancak görüştüğü ev sahibi kendisini basından tanıdığını ve evini kiraya veremeyeceğini ifade etti.

Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Son dakika: MSB'den Irak ile 'Güvenlik Ortak Koordinasyon Merkezi' açıklaması Haberi Görüntüle

''EVİMDE KATİL Mİ BESLEYECEĞİM''

Ev sahibi mesajında "Sen hangi cesaretle bana bu teklifle geliyorsun. Haddini bil. Evimde katil mi besleyeceğim? Ben bu teklifi hiç duymamış olayım sen de bahsetmemiş ol. Bu konu burada kapanıyor. Terbiyesizliğin lüzumu yok." ifadelerini kullandı.

 

Habere Tepki Ver

4

0

1

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading