Yandex Metrica

Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu? Videodaki Kate Middleton'ın dublorü mü?

Kate Middleton öldü mü, yaşıyor mu? Videodaki Kate Middleton'ın dublorü mü?

Galler Prensesi Kate Middleton uzun süredir ortalıkta görünmemesi komplo teorilerini de beraberinde getirdi. Sağlık sorunları yaşadığı ve ameliyat olduğu iddia edilen Galler Prensesi Kate Middleton'ın servis edilen fotoğrafının eski olduğu ve üzerinde oynamalar yapıldığının anlaşılması üzerine komplo teorileri iyiden iyiye artmıştı. Kate Middleton öldü mü? Kate Middleton hasta mı? soruları sıkça sorulurken yayınlanan son video ise kafaları karıştırdı. 

Gündem

30.03.2024, 23:18

Buckingham Sarayı’nda komplo teorileri son bulmuyor. Sarayda bayrakların yarıya indirilmesi üzerine Kral Charles ve Kate Middleton'ın öldüğüne yönelik iddialar ortaya çıktı. Uzun zamandır ortalıkta görünmeyen Galler Prensesi Kate Middleton'ın ortaya çıkan son görüntüsü tartışmaları yeniden alevlendirdi. 

Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün hangi dizi ve filmler var? Kanal D yayın akışı 12 Nisan Cuma! Kanal D'de bugün... Haberi Görüntüle

KATE MİDDLETON ÖLDÜ MÜ?

Kate Middleton hakkında çeşitli iddialar son zamanlarda ortaya atıldı. Kate Middleton'ın hasta olduğu ve ameliyat olduğu iddialarının ardından bayrakların yarıya indirilmesi Kate Middleton öldü mü? sorusunun sorulmasına neden oldu.  Üzerinde oynadığı aile fotoğrafının gazetelerde yayınlanmasının ardından birşeylerin gizlendiği düşüncesi iyiden iyiye hakim oldu. Kate Middleton'ın son görüntüsü ise herkesi şaşırttı. İngiliz The Sun gazetesi Kate Middleton Windsor kentindeki çiftlik ürünleri satılan bir markette bugün çekilmiş görüntülerini yayımladı. Ancak görüntüleri izleyenler görüntülerdeki kişinin Kata Middleton olmadığı görüşünde.

Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM dünyadan izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Kırmızı çizgi: Bir adım geçildiğinde oradan geri dönüş yok! ÖSYM... Haberi Görüntüle

KATE MİDDLETON YAŞIYOR MU?

Kate Middleton'un geçmişte çekilen fotoğraflarının yeni çekilmiş gibi gösterilmesi sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Son yayınlanan videodaki kişinin de Kate Middleton olmadığı iddia edildi. Görüntülerin bulanık ve net olmaması da kafa karıştıran bir başka konu. 

Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah çağrı: Türkiye'ye karşı tutum alın! Kuzey Irak operasyonu korku saldı! PKK'nın yayın organından Irak'a küstah... Haberi Görüntüle

KATE MİDDLETON NEREDE?

Kate Middleton'ın bazı rahatsızlıklar yaşadığı ve ameliyat olduğu iddia ediliyordu. İngiliz basını dün akşam Kate Middleton'ın Windsor Çiftlik Dükkanı'nda cumartesi günü çekildiği iddia edilen görüntülerini paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet Karakoca

TRHaber.com - Gündem


Loading