Yandex Metrica

Karı koca çiften akıl almaz dolandırıcılık! Devlet hastanesinden ilaç çalıp bakkal görünümlü depoda sattılar!

Karı koca çiften akıl almaz dolandırıcılık! Devlet hastanesinden ilaç çalıp bakkal görünümlü depoda sattılar!

Adana'da Hicran B. ve Ercan B. isimli bir çift hastanede çalıştıkları sırada 35 bin 206 kutu ilaç çalarak, depo görünümlü bir bakkalda satmaya başladılar. Dolandırıcı çiftin depsuna baskın yapıldı ve kanser ilacı, insülin ilacı ve birçok antibiyotik ilaç ele geçirildi.

Gündem

01.05.2024, 21:22

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, hastaneden ilaç çalan Hicran B. ve Erdal B.'ye Seyhan'da bulunan Aydınlar Mahallesi'ndeki bakkal görünümlü depolarına baskın düzenlendi. 

Gözaltına alınmıştı! Gaga Bulut olarak bilinen fenomenin ifadesi çıktı: Suç olduğunu bilmiyordum! Gözaltına alınmıştı! Gaga Bulut olarak bilinen fenomenin ifadesi çıktı: Suç... Haberi Görüntüle

35 BİN 206 BİN İLAÇ ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet ekiplerince düzenlenen operasyonlarda 35 bin 206 bin kutu ilaç ele geçirilirken, ilaçların rastegele kolilerde saklandığı görüldü. Birçok kanser ilacı, insülin ilacı, çeşitli ağrı kesici ve antibiyotiklerin yer aldığı koliler tek tek depodan çıkartıldı. Çiftin ilaçları satmak için hazırlık yaptığı ancak satamadan yakalandıkları öğrenildi. 

BYD Seal U DM-i Hibrit 2024 fiyatı | Temmuz-Ağustos BYD fiyat listesi BYD Seal U DM-i Hibrit 2024 fiyatı | Temmuz-Ağustos BYD... Haberi Görüntüle

''ENFLASYON NEDENİYLE ELİMDE KALDI''

Adana İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilaçları inceleme altına alırken ilaçların çevre ilçelerdeki hastanelere ait olduğu öğrenildi. Erdal B'nin ifadesinde ise; “İlaçları çok önce almıştım. İhraç edecektim ancak enflasyon nedeniyle elimde kaldı, satamadım. İlaçların son kullanma tarihi geçmişti ve imhaya gidecekti” dediği öğrenildi. 

2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanır? 2024 YKS tercihleri ne zaman başlayacak? YKS yerleştirme sonuçları ne... Haberi Görüntüle

ÇİFT SERBEST BIRAKILDI

Emniyetteki işlemleriin ardından Hicran B. ve Erdal B. çıkarıldıkları mahkemede tutuksuz yargılanarak serbest bırakıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

1

Kübra BEYAZOĞLU

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading