Yandex Metrica

Kandil'de Pençe-Kilit telaşı: Duran Kalkan tehditler savurdu, yangınları üstlendi

Kandil'de Pençe-Kilit telaşı: Duran Kalkan tehditler savurdu, yangınları üstlendi

Mehmetçiğin Irak kuzeyindeki operasyonları PKK elebaşlarını derinden panikletti. Geçtiğimiz yılki Pençe-Şimşek'i hatırlatan teröristbaşı Duran Kalkan, o operasyonlara cevap olarak orman yaktıklarını itiraf etti. Bir başka elebaşı ise Pençe-Kilit'te amacın Musul-Kerkük kontrolü olduğunu savundu.

Gündem

31.01.2024, 00:00

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak kuzeyindeki temizlik harekâtı, teröristleri olduğu kadar PKK elebaşlarını da paniğe sevk etti. Kandil'de konuşlu teröristbaşı Duran Kalkan, teröristlerin Zap Vadisi'ndeki yoğun kayıplarını gizlemeye çalışarak Türkiye'ye tehdit savurdu. 

Savaşı metropollere yayacaklarını ileri süren Kalkan, "Hiç beklemedikleri yerden, hiç ummadıkları, hazır olmadıkları yerden saldıracağız" dedi. 'AKP-MHP faşist diktatörlüğüne karşı mücadele ettiklerini' savunan teröristbaşı, geçtiğimiz yıl 23 Nisan'da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin başlattığı Pençe-Şimşek ve Pençe-Yıldırım operasyonlarını hatırlatarak o tarihten sonra her yerde 'intikam saldırıları' yaptıklarından bahsetti.

AK Partili Hamza Dağ, Özgür Özel'in SGK borcu yalanını çürüttü: 'Beyhude nutuk çekmeyi bırakmalı' AK Partili Hamza Dağ, Özgür Özel'in SGK borcu yalanını çürüttü:... Haberi Görüntüle

ORMAN KUNDAKLAMA İTİRAFI

PKK elebaşılarından Duran Kalkan

"Serhat'tan Mardin’e, Colemêrg'den Dersim'e kadar her alanda eylemler oldu. YPS savaşçıları, HBDH milisleri, Ateşin Çocukları, Kürdistan kentlerinde, Türkiye metropollerinde de faşist zalimlerden hesap soran bir eylemlilik içinde oldular" diyen Kalkan, geçtiğimiz yaz aylarında ormanlara yönelik kundaklamaları da üstlenmiş oldu. 

Emeklilik yaşı 65 mi olacak? Erkekler 65 yaşında mı emekli olacak? Emeklilik yaşı 65 mi olacak? Erkekler 65 yaşında mı emekli... Haberi Görüntüle

SİHA'LARDAN ŞİKAYETÇİ: PARA ORAYA GİDİYOR

"Savaşı yayacağız, Türkiye'ye taşacak" tehdidi savuran Duran Kalkan, Kandil'deki ininden Türkiye'deki hayat pahalılığını dert etti. Ekonomik krizin had safhada olduğunu, hükümetin süreci yönetemediğini ileri süren Kalkan, PKK'ya büyük darbe vuran SİHA'ların alınmasını da eleştirdi. 

"Bütçe savaşa gidiyor. Türkiye'nin imkanları harcanıyor. Bayraktarlar, bilmem şunlar bunlar... Toplum yoksul, aç, çaresiz" diyen teröristbaşı, Millet İttifakı'nın muhalefetini de yeterli görmediğini söyleyerek 'üçüncü ittifak' istedi. 

Paşinyan Türkiye sınırında: Sınır kapısında incelemelerde bulundu Paşinyan Türkiye sınırında: Sınır kapısında incelemelerde bulundu Haberi Görüntüle

YARDIM GELMEZSE YARIN ÇOK GEÇ OLACAK

Amed Malazgirt kod adlı PKK elebaşı Fehmi Atalay

PKK elebaşlarından sözde Zap sorumlusu 'Amed Malazgirt' kod adlı Fehmi Atalay ise savaşın uzun süreceğini ileri sürerek "Büyük direneceğiz" iddiasında bulundu. Atalay, Pençe-Kilit operasyonuyla Türkiye'nin Musul-Kerkük hattını kontrol altına almayı hedeflediğini savundu. Bir yandan Türkiye'nin harekâtına direndiklerini savunan ve TSK'nın indirme yapamadığını iddia eden Atalay, aynı zamanda kimsenin bu operasyona sessiz kalmaması gerektiğini savunarak herkesten yardım istedi. Atalay, "Herkes bu davaya sahip çıksın, çünkü yarın çok geç olacak" diye konuştu. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading