Yandex Metrica

Kadıköy'deki Ramazan çadırını kuşattılar! Zabıtaya talimat Ekrem İmamoğlu'ndan...

Kadıköy'deki Ramazan çadırını kuşattılar! Zabıtaya talimat Ekrem İmamoğlu'ndan...

Kadıköy'de AK Parti teşkilatının kurduğu Ramazan çadırı, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun talimatıyla zabıta ekipleri tarafından kuşatıldı. Para kasası Fatih Keleş'in CHP'ye bir valiz nakit teslim etme görüntülerinin ortaya çıkmasıyla telaşa düşen İmamoğlu, Ramazan çadırına saldırı emri vererek gündem değiştirmeye çalıştı.

Gündem

11.04.2024, 21:55

CHP'nin gizli eşbaşkanı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kadıköy'de zabıta ekiplerine "İftar çadırını kuşatın" talimatı verdi. AK Parti Kadıköy ilçe teşkilatı tarafından yetkili makamlardan izin alınarak meydana kurulan çadır, İBB ekipleri tarafından sökülmek isteniyor. 

Türkiye Cumhuriyeti toprağındaki Kadıköy'ü 'kurtarılmış bölge' olarak gören ve burada Müslümanların Ramazan çadırı kurmasına tahammül edemeyen İmamoğlu, zabıta ekiplerini çadır çevresinde konuşlandırdı. Zabıta araçlarının yoğunluğundan ötürü çadıra giriş-çıkışlar güçlükle sağlanırken bölgedekiler duruma tepki gösterdi. 

İmamoğlu ve ekibinin, Ramazan ayının ilk sahurunda zabıta ekiplerine "Çadırı sabaha karşı sökün" emri verdiği ileri sürülüyor. Çadır çevresindeki yoğun hazırlıklar da bu niyetin net bir işareti oldu. 

Tüm soruları doğru cevapladılar! Onlar başarını adı: YKS'ye İstanbullu 5 öğrenci damga vurdu! Tüm soruları doğru cevapladılar! Onlar başarını adı: YKS'ye İstanbullu 5... Haberi Görüntüle

PARA DOLU VALİZ MORALİNİ BOZDU

Anketlerde Cumhur İttifakı adayı Murat Kurum karşısında günden güne gerileyen İmamoğlu, Ramazan ayında böylesine tehlikeli bir provokasyondan medet umar hale geldi. 

İmamoğlu'nun son hamlesi gündem değiştirme çabası olarak görülüyor. Zira bugün sosyal medyada onbinlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler, İBB Başkanı'nın 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in deste deste paralarla CHP İstanbul İl Başkanlığı'na geldiğini gösteriyordu. 

Burada valizdeki paraları çıkararak balyaları sayan İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş'in, sözkonusu ödemeyi ne için yaptığı yoğun tartışma konusu oldu.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun koltuğundan olmasıyla sonuçlanan CHP kongresinde, Özgür Özel-Ekrem İmamoğlu ikilisine zaferi getiren ana unsurun 'para çantaları' olduğu iddia edilmişti. 

Mardin'de BOZDOĞAN-50 operasyonu! Kırmızı listedeki PKK'lı 'Herekol' Taner Öğmen etkisiz hale getirildi! Mardin'de BOZDOĞAN-50 operasyonu! Kırmızı listedeki PKK'lı 'Herekol' Taner Öğmen etkisiz... Haberi Görüntüle

DÖRT TARAFINI ÇEVİRİP KAPATTILAR

Kadıköy'deki Ramazan çadırının zabıta ekiplerince kuşatılmasına tepki gösteren AK Parti Kadıköy Belediye Başkan adayı Veli Arslan, yayınladığı görüntüde şunları söylüyor:

"Bakar mısınız, kaç tane zabıta aracı, minibüsler, otobüsler, kamyonlar... Sanki çok büyük bir sıkıntı var! Gördüğünüz gibi 50 tane arabayı yığmışlar böyle... Çadırın etrafına bakın, kaç tane arabayı yığdılar. Çadırın dört tarafını çevirip kapatmışlar. Bu nasıl bir zihniyettir? İnsanların iftarını engellemek nasıl bir mantıktır, ben anlayamadım. Bunların dertleri nedir?"

Habere Tepki Ver

0

3

0

2

1

0

0

0

Yorumlar (0)

Atilla Diş

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading