Yandex Metrica

DOLAR

32.99

%-0 expand_less

EURO

35.80

%-0.3 expand_more

ALTIN

2528.50

%0 expand_less

BIST

10889.48

%0.17 expand_less

BTC ($)

67797.25

%0.5 expand_less

Kaçak yollarla yurda soktu! 45 tüp kobra zehri ele geçirildi

Kaçak yollarla yurda soktu! 45 tüp kobra zehri ele geçirildi

İstanbul'da jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 45 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi. Ülkeye kaçak yollarla sokulan yılan zehrini satmaya çalışan S.S.B isimli şüpheli gözaltına alındı.

Gündem

07.03.2024, 14:42

İstanbul Jandarma Komutanlığı, Jandarma Suç Araştırma ekipleri, yurt dışından şehre getirilen kobra yılanı zehri getirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. 

İstihbari çalışmalar ve fiziki takip sonucu kaçakçılık şüphelisinin kimlik ve adres bilgisi saptandı. Jandarma ekipleri, zanlının kullandığı aracı takibe alarak Eyüpsultan'da durdurdu.

18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF seçim sonucu ne zaman açıklanır? 18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF... Haberi Görüntüle

45 TÜP KOBRA YILANI ELE GEÇİRİLDİ 

Araçta yapılan aramada 45 tüp kobra yılanı zehri ele geçirildi, şüpheli S.S.B. gözaltına alındı.

Yurt dışından kaçak yollarla getirttiği yılan zehrini yüksek fiyattan satma hazırlığında bulunan S.S.B, "Kaçakçılık Kanunu'na muhalefet" suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi.

Konut kredisi güncellendi! 3 milyon TL 10 yılda toplam ödemesi ne kadar? Konut kredisi güncellendi! 3 milyon TL 10 yılda toplam ödemesi... Haberi Görüntüle

KANSER TEDAVİSİNDE KULLANILIYOR 

İçeriğinde çok sayıda protein ve polipeptit bulunan nörotoksik kobra yılanı zehri, bir insanı kısa sürede öldürebilecek etkiye sahip.

Kimyasal silahların ayrıştırılmasında, kemoterapi gören kanser hastalarının tedavisinde, doping ve kozmetik sektöründe kullanılan kobra yılanı zehri, çok ender bulunan pahalı bir madde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading