Yandex Metrica

DOLAR

32.46

%-0 expand_less

EURO

34.74

%-0.6 expand_more

ALTIN

2438.50

%0.14 expand_less

BIST

9915.62

%2.05 expand_less

BTC ($)

63728.49

%-1.6 expand_more

Kabine yarın yoğun gündemle toplanıyor! Ana gündem maddesi tahıl sevkiyatı olacak

Kabine yarın yoğun gündemle toplanıyor! Ana gündem maddesi tahıl sevkiyatı olacak

Kabine Toplantısı yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanıyor. Kabinenin öncelikli gündemi tahıl sevkiyatına ilişkin son durum olacak. Diğer yandan toplantıda ekonomi ve dış politikadaki gelişmeler ele alınacak. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Millete sesleniş konuşması yapacak.

Gündem

23.01.2024, 19:37

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi yarın yoğun gündemle toplanıyor. Ukrayna’dan tahıl sevkiyatı, koronavirüs salgını ile mücadelede son durum ve ekonomideki gelişmeler görüşülecek. 

Beştepe'de yapılacak toplantıya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlık edecek.

İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! İsmailağa cemaati lideri Hasan Efendi vefat etti! Haberi Görüntüle

TAHIL SEVKİYATI ANLAŞMASI KONUŞULACAK 

Rusya ile Ukrayna arasında Türkiye’de imzalan tahıl sevkiyatı anlaşması ile ilgili son durum değerlendirilecek. İki ülke arasında ateşkesin sağlanması için atılabilecek adımlar da görüşülecek.

DEM Parti'den yeni provokasyon: İstiklal Marşı'ndan da rahatsız oldular! DEM Parti'den yeni provokasyon: İstiklal Marşı'ndan da rahatsız oldular! Haberi Görüntüle

81 İLE SOSYAL KONUT PROJESİ GÖRÜŞÜLECEK

Ekonomideki gelişmeler de masada olan başlıklar arasında olacak. Enflasyonla mücadelede atılan adımların etkisi ele alınacak. Dar gelirli vatandaşlara yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirilecek.

81 ilde yapılacak 150 bin sosyal konut projesinin ayrıntılarının da gündeme gelmesi bekleniyor.

Koronavirüs salgınında artan vaka sayıları da kabine gündeminde olacak. Vaka sayılarının hastanelere yatış oranına etkisinin yanı sıra aşılamadaki son rakamlar gözden geçirilecek.

Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Antalya'da ormanlık alanda yangın: Ekipler müdahale ediyor Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİLLETE SESLENECEK 

Terörle mücadelenin yanı sıra Ege ve Akdeniz’de yaşanan gelişmeler de görüşülecek. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan millete sesleniş konuşması yapacak.  

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading