Yandex Metrica

Kabine toplandı! Gündem emekli maaşları ve vergisiz telefon

Kabine toplandı! Gündem emekli maaşları ve vergisiz telefon

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Cumhurbaşkanı Erdğan'ın başkanlığında bugün toplandı. Enflasyonla mücadele, emekli maaşlarına yönelik düzenleme ve gençlere vergisiz cep telefonu desteği toplantının öncelikli gündem maddeleri olacak. Toplantıda, iç ve dış siyasetteki gelişmeler ele alınacak.

Gündem

23.01.2024, 21:28

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantı, saat 15.15'te başladı.

Milyonlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdeli haberi bekliyor. Gündem emekli maaşları ve vergisiz telefon.

Kabine Toplantısının ana gündem maddesini ekonomiye dair atılan adımlar, diplomatik gelişmeler, İstanbul için hazırlanan kentsel dönüşüm yasasının detayları, gençlere vaat edilen vergisiz cep telefonlarının karara bağlanması oluşturacak.

Başıboş köpek terörü! Saldırının adresi bu sefer Afyon: Biri dudağından tuttu diğeri kolunu koparmaya çalıştı! Başıboş köpek terörü! Saldırının adresi bu sefer Afyon: Biri dudağından... Haberi Görüntüle

VERGİ MUAFİYETİ

Son kabine toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Bir sonraki toplantımızda detayları gençlerimizle paylaşacağız" diyerek kurmaylarına bu işi çözelim talimatını verdiği gençlere ilk teknolojik eşya alımında vergi muafiyeti için gözler bugün düzenlenecek olan kabinede olacak. Toplantıda ele alınacak bir diğer konu yükseköğretim öğrencilerine aylık 10 GB ücretsiz internet ile vergisiz cep telefonu ve bilgisayar desteği olacak. Düzenlemenin toplantıda karara bağlanması ve gençlerle paylaşılması planlanıyor.

Son dakika... AFAD duyurdu! Tokat'ta korkutan deprem Son dakika... AFAD duyurdu! Tokat'ta korkutan deprem Haberi Görüntüle

HANGİ KONULAR ELE ALINACAK?

Türkiye'yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası atılan adımlar, deprem konutlarında gelinen son nokta değerlendirilecek. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, başta İstanbul kentsel dönüşüm yasası olmak üzere, asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat depremi ile ilgili sunum yapacak. Meclise sunulacak İstanbul kentsel dönüşüm yasasına son şekli kabinede verilecek.

Halim Özçevik kimdir? Sağlık Bakanı Yarımcısı Halim Özçevik nereli? Halim Özçevik kimdir? Sağlık Bakanı Yarımcısı Halim Özçevik nereli? Haberi Görüntüle

TERÖRLE MÜCADELE VE DIŞ POLİTİKA

New York'ta düzenlenen BM Genel kurulunda iklim değişikliği ile ilgili ele alınan konular da kabinede sunulacak. Terörle mücadele ve dış politikada yaşanan gelişmeler de masada olacak.

Son dakika: İzmir'de 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik akımı olayında 27 şüpheli adliyeye sevk edildi Son dakika: İzmir'de 2 kişinin hayatını kaybettiği elektrik akımı olayında... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN AÇIKLAMA YAPACAK

7 milyonu aşkın öğrencinin merakla beklediği "ÖTV"siz cep telefonu başta olmak üzere ilk kez alınacak elektronik eşyada vergi muafiyetinin detaylarını bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading