Yandex Metrica

Kabine bugün toplanıyor: Ana gündem maddesi asgari ücret zammı

Kabine bugün toplanıyor: Ana gündem maddesi asgari ücret zammı

2022 asgari ücret zammı öncesinde gözler bugün toplanacak Kabine toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabinenin kritik gündeminde fahiş fiyatlar, asgari ücret, 3600 ek gösterge ve EYT konusu var. Toplantının ardından Erdoğan'ın açıklama yapması bekleniyor.

Gündem

23.01.2024, 18:15

2022 asgari ücret zammı öncesinde gözler kritik Kabine toplantısına çevrildi. Bugün toplanması beklenen Kabinenin ana gündem maddeleri arasında asgari ücret, 3600 ek gösterge ve EYT ile birlikte F-35 görüşmeleri de bulunuyor. Yarınki toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın da mevcut koronavirüs verilerine dair bir sunum yapması bekleniyor.

Kabinenin sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.

Önce ifşa sonra imha: Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kurduğu tuzakları bozdu Önce ifşa sonra imha: Mehmetçik, Irak'ın kuzeyinde PKK'nın kurduğu tuzakları... Haberi Görüntüle

2022 ASGARİ ÜCRET

Aralık ayında yapılması planlanan asgari ücret zam pazarlıkları öncesinde kabine toplantısı büyük önem arz ediyor. Burada, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bakanlar asgari ücret, 3600 ek gösterge ve EYT konusunu masaya yatıracak, yol haritası belirlenecek.

Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel sağlığınıza yönelik hizmet vermek üzere İstanbul'a bekliyoruz' Sağlık Bakanı Memişoğlu'ndan Yunan mevkidaşına tokat gibi cevap: 'Sizi kişisel... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK KONULARI

Toplantıda konuşulması planlanan bir diğer konu da son dönemde güvenlik güçleri ve Milli İstihbarat Teşkilatı'nın gerçekleştirdiği başarılı operasyonlar, sahadaki son durum ve gelen istihbarat raporları olacak. Roma'da ABD Başkanı Joe Biden ile özel bir görüşme gerçekleştiren Erdoğan'ın, Kabineyi bu görüşme hakkında da bilgilendirmesi bekleniyor.

AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı esecek! Kabinede yeni değişim için gözler o tarihe çevrildi! AK Parti'de ikinci değişim rüzgarı esecek! Kabinede yeni değişim için... Haberi Görüntüle

FAHRETTİN KOCA SUNUM YAPACAK

Koronavirüs ile mücadele, en önemli gündem maddelerinden biri olmaya devam ediyor. Yarın gerçekleşecek toplantıda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kabineye yerli aşı çalışmaları ve vakalardaki son duruma ilişkin bilgi verecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading