Yandex Metrica

‘Jetlag’ operasyonu! Terör soruşturması yalanıyla telefon dolandırıcılığı yapanlar yakalandı: Çok sayıda gözaltı

‘Jetlag’ operasyonu! Terör soruşturması yalanıyla telefon dolandırıcılığı yapanlar yakalandı: Çok sayıda gözaltı

Diyarbakır merkezli 5 ilde ‘Jetlag’ adı verilen operasyon düzenlendi. Operasyonda, çağrı merkezi kurup telefonla aradıkları kişileri, kendilerini polis veya savcı olarak tanıtarak, ‘Hakkınızda terör soruşturması var’ yalanıyla dolandıran 18 şüpheli yakalandı. 

Gündem

23.03.2024, 05:03

Emniyetin ‘Terör soruşturması’ yalanıyla telefon dolandırıcılığı yapanlara yönelik düzenlendiği operasyonlar etkin ve karalı bir şekilde devam ediyor. Bu kez Diyarbakır merkezli 5 ilde dolandırıcılara karşı operasyon yürütüldü.

Ekipler, ‘Hakkınızda terör soruşturması var’ denilerek para istenen vatandaşların ihbarı üzerine çalışma başlattı. Polis, çağrı merkezi kuran şüphelilerin kendilerini polis veya savcı olarak tanıtıp, aradıkları kişilerden para istediğini tespit etti.

Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile görüştü! Türkiye gerilimi düşürmek için devrede! Bakan Fidan İranlı mevkidaşı ile... Haberi Görüntüle

''HESABINIZ FETÖ TARAFINDAN ELE GEÇİRİLDİ''

Dolandırıcıların aradıkları kişileri, ‘Operasyon yapılacak’, ‘Paralarınızın seri numarası alınacak’, ‘Hesabınız FETÖ tarafından ele geçirildi’, ‘Adınıza hesaplar açıldı’ ve ‘Örgüt adınıza kimlik çıkarttı’ gibi yalanlarla para vermeye ikna ettiği belirlendi.

Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi partinin? Sancaktepe Belediyesi toplam borcu ne kadar 2024? Sancaktepe Belediyesi hangi... Haberi Görüntüle

DİYARBAKIR MERKEZLİ 5 İLDE JETLAG OPERASYONU

2 ay boyunca takip yapan polis, Diyarbakır merkezli 5 ilde şüphelilere yönelik ‘Jetlag’ adı verilen operasyon düzenledi. Operasyonda Diyarbakır’da 6, İstanbul’da 4, Mersin’de 3, Şanlıurfa’da 3, ve Ankara’da 2 olmak üzere 18 şüpheli kıskıvrak yakalandı.

Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş hali... Özgür Özel saçını mı boyattı, neden? İşte Özgür Özel'in gençleşmiş... Haberi Görüntüle

PARALARIN BIRAKILDIĞI ALANLAR GÖRÜNTÜLENDİ

Polis, bazı mağdurların paraları, dolandırıcıların tarif ettiği alanlara bıraktığı anları da görüntüledi. Ayrıca kuryelik yapan bir şüphelinin Şanlıurfa’dan Ankara’ya sonrasında ise İstanbul’a giderek mağdurdan parayı aldığı tespit edildi. Polisin yaptığı aramalarda çok sayıda telefon ve hat ele geçirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading