Yandex Metrica

Jet yakıtı iftirası atılmıştı! Haluk Bayraktar İmamoğlu'na seslendi: 'Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak'

Jet yakıtı iftirası atılmıştı! Haluk Bayraktar İmamoğlu'na seslendi: 'Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak'

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, "jet yakıtı" iddialarına çok sert cevap verdi. Bayraktar, İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iftirayı atanı tespit ettiklerini belirterek iftirayı atanın İmamoğlu'nun ekibinde çalıştığını bildirdi. "İsrail’e jet yakıtı sattığımız iftirasını atan alçak kim diye baktım. Gördüm ki İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alıyormuş. 'Alevilerin de PKK'sı olmalı" diye yazılar yazıyor, DHKP-C güzellemesi yapıyormuş." diyen Bayraktar, İBB Başkanı İmamoğlu'na seslendi ve şu ifadeleri kullandı: "Bu PKK'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: "Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak."

Gündem

22.04.2024, 14:40

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'dan İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iddialara çok sert cevap geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bayraktar, "Bizim için nefsin izzeti yoktur yaptığın işin izzeti vardır. Attığınız iftiralar bizde bir toz zerresi kadar iz bırakmaz. Milletimiz de, Gazzeliler de bizim duruşumuzu iyi bilir." ifadelerini kullandı.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

İFTİRA ATAN İMAMOĞLU'NUN EKİBİNDEN

İsrail'e jet yakıtı sattıklarına dair iftirayı atanı tespit ettiklerini belirten Bayraktar, iftirayı atanın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iletişim kampanyalarını yöneten ekipte yer aldığını belirtti. Bayraktar, "İsrail’e jet yakıtı sattığımız iftirasını atan alçak kim diye baktım. Gördüm ki İBB Başkanının iletişim kampanyalarını yöneten strateji ekibinde yer alıyormuş. 'Alevilerin de PKK'sı olmalı' diye yazılar yazıyor, DHKP-C güzellemesi yapıyormuş." dedi.

Son dakika... İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu Son dakika... İYİ Parti'nin yeni genel başkanı belli oldu Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NA: "TASMALI KÖPEKLERİNİ SALDIRTMAYI BIRAK"

İBB Başkanı İmamoğlu'na seslendi ve şu ifadeleri kullandı: "Bu PKK'lıları besleyen Ekrem İmamoğlu'na sesleniyorum: "Tasmalı köpeklerini saldırtmayı bırak. Yalandan başka söyleyecek lafın varsa, mertçe yüzümüze söyle de cevabını verelim." ifadelerini kullandı.

DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın fotoğrafını kaldırdılar DEM Partili belediyelerden yeni bir skandal: Türk Bayrağı'nı ve Erdoğan'ın... Haberi Görüntüle

TAZMİNATLARI GAZZE İÇİN KULLANACAK

Haluk Bayraktar, sosyal medyada şirketi ve yöneticileri hakkında uçak yakıtı konusunda yürütülen bir iftira kampanyası olduğunu belirterek "Baykar, Türkiye'den Gazze'ye en büyük insani yardımı gerçekleştirmiş bir firmadır. Firmamızın tek faaliyet alanı insansız hava aracı sistemleridir.

Bu iftirayı yayanları mahkemeye verip takipçisi olacağım. Oluşacak tazminatlar da yine Gazze'ye yardım olarak aktarılacaktır." şeklinde bir paylaşımda bulunmuştu.

Habere Tepki Ver

8

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading