Yandex Metrica

jakuzi iftiralarına soruşturma! Şeyma Döğücü hukuk savaşını başlattı: Troller hesap verecek!

jakuzi iftiralarına soruşturma! Şeyma Döğücü hukuk savaşını başlattı: Troller hesap verecek!

Sancaktepe Belediye Binasında "Jakuzi" bulunduğu iddialarıyla ilgili sert bir açıklama yapan Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, söz konusu iddialara "aşağılık iftira" derken, "Operasyon ayakları hukuk önünde hesap verecek" ifadelerini kullandı.  

Gündem

30.04.2024, 11:25

Türkiye 31 Mart'ta Türkiye mahalli ve idari yerel seçimlerinde sandık başına gitti. Toplam 34 siyasi partinin katıldığı seçimde, 61 milyondan fazla seçmen oy kullandı. Seçim sonuçlarının ardından AK Parti'den, CHP'ye geçen ilçelerden biri olan Sancaktepe Belediyesiyle ilgili kamuoyunu yanıltan bir iddia ortaya atılmıştı.

1 Mayıs'ta kaç kişi gözaltına alındı? Polise taş atanlar, saldıranlar tutuklandı mı? 1 Mayıs'ta kaç kişi gözaltına alındı? Polise taş atanlar, saldıranlar... Haberi Görüntüle

"BAŞKANLIK KATINDA JAKUZİ VAR" İDDİASI

Sosyal medya troller Sancaktepe Başkanlık binasının başkanlık katında jakuzi bulunduğuna dair bir iddia ortaya attı. Bu iddialara sosyal medya hesabından cevap veren Şeyma Döğücü, hukuk savaşını başlattığını duyurdu.

Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası yoktu Korhan Berzeg'den bir yıl sonra ilk kez! Pantolonun parçalanmıştı kafatası... Haberi Görüntüle

İMAMOĞLU'NUN KAMPANYA DİREKTÖRÜNDEN ÇİRKİN İFTİRA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan'ın "Jakuzi" iddialarını "Aşağılık iftiralar" şeklinde nitelendiren Döğücü, resmi X hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen soruşturma başlatılmıştır." dedi.

Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan.jpg

YRP'de Gazze istifası: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin'deki katliamların baş sorumlusu olarak gösterilmesi kabul edilemez' YRP'de Gazze istifası: 'Sayın Cumhurbaşkanımızın Filistin'deki katliamların baş sorumlusu olarak... Haberi Görüntüle

"HUKUK SAVAŞINI BAŞLATIYORUM"

Sözlerine devam eden Sancaktepe eski Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Ben de gerekli hukuk savaşımı başlatıyorum. Bu trollerin karşısında dik duracağım." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Bursa’da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü: 2 kişi yaralandı Son dakika: Bursa’da istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü: 2 kişi... Haberi Görüntüle

"HESAP VERECEKLER"

Paylaşımına devam eden Döğücü, "Bu yalanların kaynağı, bu yalanları yayanlar, aşağılık iftiranın daha çok yayılması için reklam verenler, buna İBB'nin parasını harcayanlar ve tüm diğer operasyon ayakları hukuk önünde hesap verecek. Kamuoyuna saygılarımla" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading