Yandex Metrica

İzmir'de şaşkına çeviren siyasi hata! İYİ Parti'nin eski CHP'li adayı afişte poz verdiği rozet gündem oldu!

İzmir'de şaşkına çeviren siyasi hata! İYİ Parti'nin eski CHP'li adayı afişte poz verdiği rozet gündem oldu!

İYİ Parti'nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir'in kente asılan seçim afişlerinde CHP rozeti takılı olan fotoğrafının kullanıldığı görüldü.

Gündem

01.05.2024, 02:51

İYİ Parti'nin Buca Belediye Başkan adayı Suat Nezir'in seçim afişlerinde CHP rozetli fotoğrafı kullanıldı. Yapılan siyasi hata sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz Haberi Görüntüle

SEÇİM AFŞİ GÜDNEM OLDU

İYİ Parti'nin İzmir Buca Belediye Başkan adayı olarak gösterdiği eski CHP'li Suat Nezir için kentin çeşitli bölgelerine astığı seçim afişleri tartışma yarattı.Afişlerde kullanılan fotoğraflarda Nezir'in yakasında CHP rozeti bulunuyor.

Emeklilik yaşı 65 mi olacak? Erkekler 65 yaşında mı emekli olacak? Emeklilik yaşı 65 mi olacak? Erkekler 65 yaşında mı emekli... Haberi Görüntüle

BUCA BELEDİYESİ BAŞKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNİ YAPTI 

2019 yerel seçimlerinde CHP’den Buca Belediye Başkan adayı olarak açıklanan daha sonra adaylığı geri çekilen Suat Nezir, bu seçimde ise İYİ Parti adayı olmuştu. 4 dönem boyunca Buca Belediyesi İmar Komisyonu üyeliği ve iki dönem İmar Komisyon başkanlığı gibi görevlerde bulunan Suat Nezir, Buca Belediyesi Başkan Yardımcılığı da yaptı. Nezir Buca'da gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyet yürütüyor.

Türk sporcularının Olimpiyat kıyafetlerini kim, hangi tasarımcı yaptı? Türkiye'nin Olimpiyat kıyafetlerinin markası ne? Türk sporcularının Olimpiyat kıyafetlerini kim, hangi tasarımcı yaptı? Türkiye'nin Olimpiyat... Haberi Görüntüle

SUAT NEZİR KİMDİR? 

1977 yılında Buca’da doğan Nezir, ilk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladı. Şu anda Anadolu Üniversitesi 2. sınıf öğrencisi olarak öğrenimine devam etmektedir. Uzun yıllar Buca Spor Kulübü’nde futbol oynadı. Suat Nezir siyasi yaşamında dört dönem Buca Belediyesi İmar Komisyonu üyeliği iki dönem İmar Komisyon başkanlığı görevlerinde bulundu. Nezir aynı zamanda Buca Belediyesi Başkan yardımcılığı da yaptı. Suat Nezir 20 yılı aşkın bir süredir konut imalatı alanında ticari yaşamını aktif olarak Buca da sürdürüyor. Evli ve 3 kız çocuk babası olan Boşnak siyasetçi yaşamına doğup büyüdüğü Buca’da devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading