Yandex Metrica
SON DAKİKA
İzmir'de sağanak hayatı felç etti! Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı su bastı

İzmir'de sağanak hayatı felç etti! Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı su bastı

İzmir'de öğleden sonra etkili olan sağanak nedeniyle hayat felç oldu. Yağmur nedeniyle trafikteki sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Ayrıca kuvvetli yağışın etkisini artırması üzerine tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı da su bastı.

Gündem

06.03.2024, 12:25

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından bugün öğle saatlerinde İzmir’de gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi.

Yağmur nedeniyle trafikteki sürücüler ve yayalar zor anlar yaşadı. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Bayraklı ilçesi Anadolu Caddesi yağmur sularıyla doldu.

TOKİ deprem konut kura çekimi sonuçları: AFAD 30 BİN hak... Haberi Görüntüle

BELEDİYE EKİPLERİ TEYAKKUZDA

Bazı sürücüler araçlarını yol kenarına çekip, bir süre sağanağın dinmesini bekledi. Bu nedenle trafikte aksamalar yaşandı. Belediye ekipleri yağışın ardından teyakkuza geçti.

CHP ve DEM'in kirli ittifakı teröristleri daha çok ateşlendirdi: Kandil'den... Haberi Görüntüle

'MOTOR STOP ETTİ'

Bayraklı ilçesinde sağanağa yakalanan ve motosikleti arızalanan motokurye Murat Güneyli, "Sipariş götürürken yağmura yakalandım. Motor stop etti, yolda kaldım. Motoru elimle götürerek ilerlemeye çalışıyorum. Belki motor biraz dinlenirse yeniden çalışır diye buraya sığındım. Siparişi nasıl ulaştıracağımı bilmiyorum" dedi.

Orgeneral Bayraktaroğlu'nun sınır ziyaretinde dikkat çeken görüntü: ASELSAN SURALP sınırın... Haberi Görüntüle

TARİHİ ÇARŞIYI SU BASTI

Ayrıca kuvvetli yağışın etkisini artırması üzerine tarihi Kemeraltı Çarşısı'nı da su bastı. Çarşının birçok sokağında su birikintileri oluşurken, iş yeri sahipleri kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı. 

İstanbullular dikkat! BEDAŞ uyardı: Mumları ve fenerleri hazırlayın! 5 Mart... Haberi Görüntüle

2 KİŞİ MAHSUR KALDI

Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar da saçak altlarında ve kapalı mekanlarda yağışın dinmesini bekledi. Çınarlı alt geçitte mahsur kalan 2 kişi, bir süre sonra İZSU ekipleri tarafından kurtarıldı.






Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading