Yandex Metrica

İzmir aile faciasıyla sarsıldı: Cinnet getiren genç dehşet saçtı!

İzmir aile faciasıyla sarsıldı: Cinnet getiren genç dehşet saçtı!

İzmir'in Torbalı ilçesi dün akşam saatlerinde aile faciasına tanıklık etti. Anne ve babasıyla tartışan Kamil Yılmaz (25) cinnet getirerek, tabancayla önce anne ve babasını vurdu ardından aynı tabanca ile kendi kafasına ateş etti.

Gündem

29.05.2024, 14:50

Dün akşam İzmirde 25 yaşındaki genç dehşet saçtı. Kamil Yılmaz (25), henüz belirlenemeyen bir nedenle annesi Sevilay Yılmaz(48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesiyle beraber Yılmaz, anne ve babasını tabancayla vurarak öldürdü. Yılmaz çiftinin kızı A.D.Y.(13), ekipleri arayarak durumu bildirdiği öğrenildi.

26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi uçuşlar iptal edildi? 26 Temmuz bugün Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçuşlar iptal mi? Hangi... Haberi Görüntüle

 ANNE VE BABASIYLA TARTIŞTIĞI SIRADA CİNNET GETİRDİ

Olay, akşam saatlerinde Tepeköy Mahallesi 4508 sokakta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen Kamil Yılmaz(25), henüz belirlenemeyen bir nedenle annesi Sevilay Yılmaz(48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Aile içinde yaşanan gerginliğin artmasıyla cinnet getiren Kamil Yılmaz, yanında bulunan tabancayla anne ve babasına art arda ateş etti. Olayda vücutlarının farkı yerlerine aldıkları kurşunlarla ağır yaralanan Yılmaz çifti kanlar içerisinde yere yığıldı. 

MEB'den öğretmenler için duyurdu! Başvuru tarihleri belli oldu MEB'den öğretmenler için duyurdu! Başvuru tarihleri belli oldu Haberi Görüntüle

AYNI TABANCAYLA İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNDU

Anne ve babasını vurduktan sonra Kamil Yılmaz aynı tabancayı bu kez kendi kafasına doğrultarak ateşledi. Olayın yaşandığı sırada, evde bulunan Yılmaz çiftinin kızı A.D.Y., 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken cinnet getiren Yılmaz'ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. 

Interpool kırmızı bülten ile arıyordu! İstanbul'da yakalandı: Uyuşturucu karteline ters kelepçe Interpool kırmızı bülten ile arıyordu! İstanbul'da yakalandı: Uyuşturucu karteline ters... Haberi Görüntüle

ANNE VE BABA OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ 

A.D.Y. polis ekipleri tarafından evden çıkartılırken, sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Sevilay ve Hikmet Yılmaz'ın yaşamını yitirdiği, Kamil Yılmaz'ın ise ağır yaralandığı tespit edildi. Ambulansa alınan Kamil Yılmaz, Torbalı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yılmaz çiftinin cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Çiftin kız çocuğu A.D.Y.'nin olay sonrasında dayısına teslim edildiği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

1

1

0

0

0

0

1

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading