Yandex Metrica

İYİ Partili isim adaylıktan çekildi: AK Parti'yi destekleyecek

İYİ Partili isim adaylıktan çekildi: AK Parti'yi destekleyecek

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa ilçesinde İYİ Parti'den belediye başkan adayı olan Hasan İnan, adaylıktan çekildi. İnan, mevcut başkan ve AK Parti Sinanpaşa Belediye Başkan adayı Erdal Karaman'ı destekleyecek.

Gündem

01.04.2024, 10:34

Afyonkarahisar'ın Sinanpaşa Belediye Başkanlığı için İYİ Parti'den aday olan Hasan İnan adaylıktan feragat ettiğini açıkladı. Yaptığı yazılı açıklamada mevcut belediye başkanı ve AK Parti'nin adayı Erdal Karaman'ı destekleyeceğini duyuran İnan, ilçenin kaderini değiştirecek Organize Sanayi Bölgesi projesinin hızlı bir şekilde hayata geçirileceğini açık ve net bir şekilde gördüğünü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FIBA Kadınlar Avrupa Ligi şampiyonu Fenerbahçe'ye tebrik mesajı Haberi Görüntüle

"ERDAL KARAMAN'I DESTEKLEYECEĞİM"

İnan, "Ayrıca birçok projeleri hayata geçirebileceğimizden bugün itibarıyla belediye başkan adaylığından çekilerek Erdal Karaman'ı destekleme kararı aldım. Seçimden sonra her konuda kendisinin yanında olacağımın ve projelerin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi konusunda gönüllü olarak çalışacağımın bilinmesini kamuoyuna arz ederim." ifadesini kullandı.

Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili sözlerine müfettiş görevlendirildi! Bakan Yerlikaya açıkladı: DEM Parti yöneticilerinin Atatürk ve Erdoğan'la ilgili... Haberi Görüntüle

2019 SEÇİMLERİ

31 Mart 2019'da yapılan yerel seçimlerde şu sonuçlar alınmıştı:

AK Parti: Yüzde 49,76

CHP: Yüzde 46,12

DP: Yüzde 3,71

Saadet Partisi: Yüzde 0,22

BTP: Yüzde 0,19

 

Habere Tepki Ver

2

0

0

0

0

0

0

0

İdris Kartal

TRHaber.com - Gündem


Loading