Yandex Metrica

İYİ Partili Gökçeada Belediye'sindeki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda yeni gelişme

İYİ Partili Gökçeada Belediye'sindeki yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda yeni gelişme

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla operasyon düzenlenmişti. Düzenlenen operasyonda aralarında İYİ Partili Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alınmıştı. Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin ve 4 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Gündem

23.01.2024, 22:18

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde yolsuzluk ve rüşvet iddiasıyla düzenlenen operasyonda aralarında Belediye Başkanı Ünal Çetin'in de bulunduğu 5 şüpheli gözaltına alındı. İYİ Partili belediyedeki yolsuzluk ve rüşvet çarkında yeni gelişme yaşandı.

Yabancı kuralı değişecek mi? Takımlar en fazla kaç yabancı oynatacak? Yabancı kuralı değişecek mi? Takımlar en fazla kaç yabancı oynatacak? Haberi Görüntüle

ÜNAL ÇETİN VE 4 ZANLI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Belediye İmar Müdürü S.D, kamu çalışanı E.B. ile müteahhitler R.G. ve B.B'nin emniyet müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. Sağlık kontrollerinin ardından Çanakkale Adliyesine getirilen şüphelilerin savcılıktaki sorguları sürüyor.

Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de hissedildi Son dakika... Marmara Denizi'nde deprem! İstanbul ve çevre illerde de... Haberi Görüntüle

OPERASYON DÜZENLENMİŞTİ

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince 31 Ocak'ta Gökçeada'da bazı adreslere düzenlenen operasyonda Belediye Başkanı Çetin ile S.D, E.B, R.G. ve B.B. gözaltına alınmıştı.

2024 İBB kreş ücretine zam mı geldi? Yuvamız İstanbul aylık 2500 TL mi oldu? 2024 İBB kreş ücretine zam mı geldi? Yuvamız İstanbul aylık... Haberi Görüntüle

TUTUKLU MÜTEAHHİR DE ŞÜPHELİLER ARASINDA

Başka bir suçtan tutuklu müteahhit K.Ç'nin de şüpheliler arasında olduğu öğrenildi. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading