Yandex Metrica

İYİ Parti'den istifa ettikten sonra ilk kez konuştu: Yavuz Ağıralioğu'ndan zehir zemberek açıklama

İYİ Parti'den istifa ettikten sonra ilk kez konuştu: Yavuz Ağıralioğu'ndan zehir zemberek açıklama

İYİ Parti İstanbul Milletvekili yavuz Ağıralioğlu, Altılı Masa'nın HDP'nin açık desteğini almasının ardından zehir zemberek sözlerle partisinden istifa etti. Ağıralioğlu istifasının ardından ilk kez açıklama yaptı. Ağıralioğlu, 'Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayacağım' dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:38

İYİ Parti'den istifa eden Yavuz Ağıralioğlu düzenlediği basın toplantısında önemli açıklama yaptı. Ağıralioğlu, terörün gölgesinin düştüğü yerde olamyacağına yönelik sözlerini yineleyerek İYİ Parti'den istifa gerekçelerini sıraladı.

Ağıralioğlu'nun konuşmasından satır başları şu şekilde:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret işi bitti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret... Haberi Görüntüle

'TERÖRÜN GÖLGESİNİN DÜŞTÜĞÜ YERDE OLMAYACAĞIM'

"Şehit ailelerinden dua, Kandil'den beddua aldım. Dualar şerefim, beddular mücadelemdir benim.

Milletimin beni bildiği ve sevdiği yerde bulmasını istedim. Bugün benim için siyasi mücadelem içerisinde pozisyonum partime yük olmaya başlamıştı. Partimin ortak cumhubaşkanı adayı mutabakatına imza atmamıştım. Bu itirazlarıma konu bir basın toplantısı düzenledim ve milletvekilliğine başvuru yapmadım. Arkadaşlarıma ve parti yetkililerine yük haline geldim. Ben kendimi yük olma alanından çekiyorum. Terörün gölgesinin düştüğü yerde olmayacağım konusunda yüzlerce konuşmam vardır. Ben dün dündür bugün bugündür denen bir siyasi gelenekten gelmiyorum. Ben köprüyü geçmek için yanlışa eyvallah edecek, dayı diyecek adam değilim. Kuralsız, ahlaksız, ilkesiz kazanmaktansa, mertlikle kaybetmekten yanayım.

Gaziantep'e havan mermisi düştü Gaziantep'e havan mermisi düştü Haberi Görüntüle

'İYİ PARTİ OLDU BİTTİYE GETİRİLDİ'

Bugün geldiğimiz noktada, cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde İYİ Parti bir oldu bittiye getirildi.

Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Yağmur Taktaş'ın sevgilisi kim? Yağmur Taktaş neden, nasıl öldü? Haberi Görüntüle

TUS/1 sınav sonuçları nereden öğrenilir? 1. dönem TUS taban puan ve kontenjaları belirlendi mi? TUS/1 sınav sonuçları nereden öğrenilir? 1. dönem TUS taban puan... Haberi Görüntüle

'İYİ PARTİ HAKARETE UĞRAMIŞ İNSANLARIN PARTİSİDİR'

Genel başkanımızdan randevu istedim. Sebebi şu. Beraber bir yol yürüdük. Bize bazı görevler verildi. Bu süreçte milletimi utandırmadığımı düşünüyorum. Sözlerimle onların sokakta siyaset yapamaz yükü haline de gelmedim. İyi Parti, hakarete uğramış insanların partisidir. Bir partiden ayrılınca ne hakaretlere maruz kalındığını genel başkanımız dahil tüm neferlerimiz iyi biliyor.

Partinin seçeneksizliğinden doğan zafiyetten, partiyi mecbur bıraktıkları için buradayım. Devlet, millet hizmeti görmek basittir. Ancak burada zor olan mücadeleye leke getirmemektir.

2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban Bayramı tarihi 2024 Kurban Bayramı ne zaman, kaç gün tatil? 2024 Kurban... Haberi Görüntüle

'DEVLETİ ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARA ŞİKAYET ETMEK İÇİN KURGULANMAYACAĞIZ'

PKK'nın, Kandil'in devlet millet düşmanlarının dahil olmasını normal buluyorum. Biz sizin heveslerinizi kursağınızda bırakacağınız taraftayız. Devletini uluslararası organizasyonlara şikayet etmek için kurgulamış olanlardan olmayacağız.

İstifa mekanizmasını bu şekilde takdim ediyorum. Beni artık kendilerine yük etmesinler. siyasi değerlendirmelerim olacaktır. Bu da partime yük olacaktır. ben bu alanı partim adına boşaltıyorum.

Ne milletime ne milletim menfaatlerine sırtımı dönmeyeceğim. Bir yanlışı savunurken milletime görünmeyeceğim. Bu emekler için omuz omuza olduğum İyi parti ailesine sonsuz teşekkür ediyorum. Siyaset böyle sıkıştığı anlarda bizi yol ayrımına getiren şey daha önce söylediklerimizdir.

Milletin beni bildiği gibi bulmasını sağlamak benim boynumun borcudur."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading