Yandex Metrica

İsveç'te PKK terör örgütünün eylem yapması yasaklanacak

İsveç'te PKK terör örgütünün eylem yapması yasaklanacak

İsveç İstihbarat Teşkilatı Başkanı Charlotte von Essen, terör örgütü PKK ve diğer terör örgütlerinin İsveç'te eylem yapmasını yasaklamak istediklerini açıkladı.

Gündem

23.01.2024, 19:34

İsveç İstihbarat Teşkilatı Başkanı Charlotte von Essen, PKK ve diğer terör örgütlerinin İsveç'te eylem yapmasını yasaklamak istediklerini belirtti. 

Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e uyarı Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Dendias'a tepki Miçotakis'e... Haberi Görüntüle

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN EYLEM YAPMASI YASAKLANACAK 

SVD gazetesinin haberine göre, Essen söz konusu terör örgütlerinin İsveç'te gösteri yapmasının suç sayılması gerektiğini ve eylem yapmalarının yasaklanması gerektiğini duyurdu. 

Essen, PKK ve diğer terör örgütlerinin varlıklarıyla destekleyenlerini suça yönlendirdiğine inandıklarını belirtti. 

Silah kaçakçılarına 'MERCEK-21' darbesi! 75 ilde çok sayıda kişi yakalandı Silah kaçakçılarına 'MERCEK-21' darbesi! 75 ilde çok sayıda kişi yakalandı Haberi Görüntüle

KORSAN GÖSTERİ DÜZENLEMİŞLERDİ 

Diğer yandan, PKK sempatizanları İsveç'te geçtiğimiz çarşamba günü izinsiz bir şekilde korsan gösteri yapmıştı. 

İsveç'in Göteborg kentinde şehir merkezinde bulunan bazı direklere terör örgütünü simgeleyen paçavralar çekildi. Daha sonra yetkililerin müdahalesiyle, terör örgütünün paçavraları direklerden indirildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading