Yandex Metrica

İsveç teröristlere sahip çıktı Türkiye'nin talebini reddetti! İşte FETÖ ve PKK'nın kilit isimleri

İsveç teröristlere sahip çıktı Türkiye'nin talebini reddetti! İşte FETÖ ve PKK'nın kilit isimleri

Türkiye'nin, NATO üyeliğini veto ettiği İsveç'te yaşadığı belirlenen firari teröristlerle ilgili iade talebi reddedildi. Terör yuvası İsveç, bu kişilere vatandaşlık verdi.

Gündem

23.01.2024, 19:17

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya başvuru süreciyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yaklaşımın olumsuz olduğunu vurguladı. İsveç ve Finlandiya'nın terör odaklarını kendi ülkelerinde barındırdıklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "NATO'da tam ittifak gerekiyor. Bir ülke hayır derse alamazlar. İsveç tam bir terör odağıdır, terör yuvasıdır. Kararlı bir şekilde bu politikamızı sürdüreceğiz ve NATO'ya Finlandiya ve İsveç'in girmesine hayır diyeceğimizi söyledik ve yolumuza böyle devam edeceğiz" şeklinde açıklama yaparken İsveç, terör örgütü PKK ve FETÖ üyelerini himaye eden yaklaşım sergiliyor.

Tefecilere 4 ilde 'KUYU-11' darbesi: 61 şüpheli yakalandı Tefecilere 4 ilde 'KUYU-11' darbesi: 61 şüpheli yakalandı Haberi Görüntüle

5 TERÖRİSTİN İADESİ REDDEDİLDİ VATANDAŞLIK VERİLDİ

Türkiye'nin, İsveç'te yaşadığı belirlenen firari teröristlerle ilgili iade talepleri reddedilirken, bazı talepler de uzun süredir yanıtsız bırakıldı. İsveç, PKK'lılar Mehmet Sıraç Bilgin, Aysel Alhan, Aziz Turan, Ragıp Zarakolu ve Halef Tak'ın iadelerini reddetti, bu kişilere vatandaşlık verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 5 milyar dolarlık teşvik paketini devreye alıyoruz Haberi Görüntüle

FETÖ MENSUPLARININ İADE TALEBİNE YANIT VERİLMEDİ

FETÖ'nün "Başyüceler" ya da "İstişare heyeti" de denilen kurul üyelerinden sözde "İsrail imamı" Harun Tokak ile kapatılan Today's Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Bülent Keneş'in de aralarında bulunduğu FETÖ mensuplarının iade talebine yanıt verilmedi.

12500 TL emekli maaşı bu ay yatar mı? Zamlı emekli maaşı Temmuz'da yatacak mı? 12500 TL emekli maaşı bu ay yatar mı? Zamlı emekli... Haberi Görüntüle

DİĞER TALEPLER DE YERİNE GETİRİLMEDİ

Ayrıca Afganistan'dayken İsveç'e iltica talebinde bulunan ve bu ülkeye geçen FETÖ üyesi Yılmaz Ayten ile diğer örgüt mensubu Levent Kenez'e ilişkin iade istemi de bugüne kadar yerine getirilmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading