Yandex Metrica

Sitede Ara

İstiklal'deki bombalı saldırıda bakanlık çalışanı baba ile kızı hayatını kaybetti! Bakan Derya Yanık duyurdu

İstiklal'deki bombalı saldırıda bakanlık çalışanı baba ile kızı hayatını kaybetti! Bakan Derya Yanık duyurdu

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, “İstanbul'daki hain saldırıda çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik” dedi.

Gündem

23.01.2024, 20:03

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen patlamada yaşamını yitiren bakanlık çalışanı Yusuf Meydan ile kız Ecrin'in ailesine başsağlığı dileklerini iletti.

1 Mayıs'ta borsa açık mı? Bugün borsada işlem yapılır mı? BİST kapalı mı? 1 Mayıs'ta borsa açık mı? Bugün borsada işlem yapılır mı?... Haberi Görüntüle

"YÜREĞİMİZ YANDI"

Bakan Yanık, "Yüreğimiz İstanbul'daki hain saldırıdan gelen acı haberle yandı. Çalışma arkadaşımız Yusuf Meydan ve kızı Ecrin'i kaybettik. Ailesinin, yakınlarının ve çalışma arkadaşlarımızın başı sağ olsun" dedi.

Terörle mücadele devam ediyor: Kayseri'de FETÖ üyesi firari hükümlü saklandığı adreste yakalandı Terörle mücadele devam ediyor: Kayseri'de FETÖ üyesi firari hükümlü saklandığı... Haberi Görüntüle

"LANETLİYORUM"

"Bir baba ve kızının hayatını kaybetmesine neden olan bu kalleş saldırıyı lanetliyorum" diyen Bakan Yanıt sözlerini şöyle sürdürdü:  Devlet olarak tüm imkanlarımızla hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerinin ve yaralılarımızın yanındayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya hiçbir şer odağının gücü yetmeyecek."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading