Yandex Metrica

İstanbullular dikkat, kesinti saatlerce sürecek! 1-2 Mart İSKİ (İstanbul) su kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İstanbullular dikkat, kesinti saatlerce sürecek! 1-2 Mart İSKİ (İstanbul) su kesintisi sorgulama ekranı! İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

İSKİ'den yapılan açıklamada İstanbul'da saatler sürecek su kesintisinin olacağı bildirildi. Peki İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İstanbul'un hangi ilçelerinde su kesintisi olacak? İstanbullu vatandaşlar arama motoruna, İSKİ su kesintisi sorgulama ekranına nasıl ulaşacağını soruyor. Peki İstanbul'da su kesintisi kaç saat sürecek?

Gündem

01.03.2024, 23:34

İstanbullular bidonlarını doldurun! İSKİ'den yapılan son dakika duyurusunda saatlerce sürecek su kesintisinin bugün ve yarın İstanbul'da yaşanacağını bildirildi. İSKİ'den yapılan açıklamada, İstanbul'un bazı bölgelerine su verilemeyeceği bildirildi. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde su kesintisi olacak? İstanbul'da sular ne zaman gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz ruhuna sahip çıkacağız Cumhurbaşkanı Erdoğan: 15 Temmuz ruhuna sahip çıkacağız Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA SULAR MI KESİLECEK?

İstanbul'da sular mı kesilecek? İstanbul'da sular ne zaman gelecek? İSKİ'den yapılan açıklamada İstanbul'un bazı bölgelerinde su kesintisinin olacağı bildirildi. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde su kesintisi olacak?

2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük emekli maaşı 12.500 TL mi oldu? 2024 en düşük emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'UN HANGİ İLÇELERİNDE SU KESİNTİSİ OLACAK?

İstanbullu vatandaşlar arama motoruna, "İstanbul'un hangi bölgelerinde su kesintisi olacak? İSKİ su kesintisi sorgulama ekranına nasıl ulaşırım" sorunlarını soruyor. İSKİ su kesintisi ekranına >linke tıklayarak ulaşabilirsiniz. Öte yandan vatandaşlar ALO 185'i arayarak su kesintisi hakkında bilgi alabilirler.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading