Yandex Metrica

İstanbul'da yine aynı manzara! Metrobüs arızalandı, metrelerce kuyruk oluştu!

İstanbul Altunizade'de metrobüs arızası nedeniyle yoğunluk oluştu. Seferlerin yapılamaması dolayısıyla metrobüs güzergahındaki araç yoğunluğu Acıbadem durağına kadar uzandı.

Gündem

08.04.2024, 10:48

5 yıl önce göreve gelen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yönettiği İstanbul'da metrobüs arızaları, otobüs yangınları, çalışmayan yürüyen merdivenler ve metrolardaki sorunlar bitmek bilmiyor. Benzer görüntüler, bu sabah İstanbul Altunizade'de yaşandı.

Altunizade durağının yakınında bir metrobüs henüz belirlenemeyen nedenle arıza yaptı. Arızadan dolayı seferler aksarken, işe ve okula giden vatandaşlar durakta beklemek zorunda kaldı.

Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden Müge Anlı'ya çıktı, olay ne? Metin Akpınar'ın kızı Müge Anlı'ya mı çıktı? Duygu Nebioğlu neden... Haberi Görüntüle

SEFERLER YAPILAMADI ARAÇ YOĞUNLUĞU OLUŞTU

Seferlerin yapılamaması dolayısıyla metrobüs güzergahındaki araç yoğunluğu Acıbadem durağına kadar uzandı. İstanbullu vatandaşlar yaşanan aksaklığa sosyal medyadan isyan etti ve Ekrem İmamoğlu'nu istifaya davet etti. Durağa gelen bakım ekipleri metrobüsteki arızayı gidermek için aracı yoldan çekti.

FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı FETÖ'yle mücadele devam ediyor: İzmir'de 18 kişi tutuklandı Haberi Görüntüle

İETT'DEN AÇIKLAMA

İETT Genel Müdürlüğünün resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, "Araçlarımızın bakımları periyodik olarak yapılmaktadır. İnisiyatifimiz dışında yaşanan durumlar nedeni ile seferlerimizde aksaklık yaşanabilmektedir. İlgili birim tarafından müdahale edildi. Seferlerimiz normale dönmüştür." ifadelerine yer verildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading