Yandex Metrica

İstanbul'da vapur seferleri iptal mi oldu 28 Şubat? İstanbul'da sis hangi vapur seferlerini aksattı, iptal etti?

İstanbul'da vapur seferleri iptal mi oldu 28 Şubat? İstanbul'da sis hangi vapur seferlerini aksattı, iptal etti?

Sis sebebiyle İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği çift yönlü olarak askıya alındı. Peki, İstanbul'da vapur seferleri iptal mi oldu 28 Şubat? İstanbul'da sis hangi vapur seferlerini aksattı, iptal etti?

Gündem

01.03.2024, 22:20

İstanbul Boğazı'nda, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, sis nedeniyle gemi trafiği çift yönlü olarak durduruldu. Peki, İstanbul'da vapur seferleri iptal mi oldu 28 Şubat? İstanbul'da sis hangi vapur seferlerini aksattı, iptal etti?

Bakmadıkları yer kalmadı! 10 yıl boyunca kayıp olan adamın cesedi kendi evinde bulundu! Bakmadıkları yer kalmadı! 10 yıl boyunca kayıp olan adamın cesedi... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU 28 ŞUBAT?

İstanbul'da sabahın erken saatlerinden itibaren etkili olan yoğun sis, hava yolunu olumsuz yönde etkiledi. Sis nedeniyle birçok uçak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapamadı ve havada tur atmak zorunda kaldı.

Dört uçak, yakıt kritiğine girdikleri için İstanbul Havalimanı'na, beş uçak ise Ankara Esenboğa Havalimanı'na yönlendirildi. Bu durum, hem iniş hem de kalkışları etkileyerek hava trafiğinde aksamalara neden oldu. İstanbul Havalimanı'ndan yapılacak kalkışlar da gecikmeli olarak gerçekleştirildi.

Yoğun sis nedeniyle bir süre boyunca inişlerde yaşanan gecikmeler, saat 09.37'den itibaren normale dönmeye başladı. Ancak bu süre zarfında bir saat kadar süren gecikmelerin olduğu bildirildi.

Öte yandan, İstanbul Havalimanı'nda herhangi bir sorun yaşanmazken, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki sis nedeniyle uçuşlarda geçici aksamalar meydana geldi. Hava durumu koşullarının iyileşmesiyle birlikte, hava trafiğinin normale dönmesi bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading