Yandex Metrica

İstanbul'da kim önde? Son seçim anketleri açıklandı: Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

İstanbul'da kim önde? Son seçim anketleri açıklandı: Murat Kurum mu Ekrem İmamoğlu mu?

Türkiye 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru hızla ilerlerken seçimlerin gözbebeği olan İstanbul'a ilişkin anket sonuçları bir bir açıklanmaya devam ediyor. Son olarak AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, canlı yayında son anket sonuçlarında Murat Kurum'un önde olduğunu duyurdu.

Gündem

07.04.2024, 13:00

Yerel seçimlere ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, "Bizim yaptığımız anketlerde 1,5 - 2 puan Murat Kurum önde. Vatandaşa vermiş olduğu sözü hatırlamayanı vatandaş da ben hatırlamam diyor sandık günü, seçim günü. Vatandaşa karşı ilgisiz, nobran tavrı vatandaş asla kabul edemez" ifadelerini kullandı.

Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Antalya'daki teleferik faciasında yeni gelişme: Bir kez daha incelenecek! Haberi Görüntüle

HATAY'DA GÖKHAN ZAN'A İLİŞKİN İDDİALAR

Hatay Belediye Başkan Adayı Gökhan Zam'a ilişkin iddiaları da değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, "Hatay'da özellikle 6 Şubat depremiyle ilgili yaraları sarmaya çalışıyoruz. Biz iddialar, dedikodu üzerine siyaset inşa etmiyoruz." ifadelerini kullandı.

"Biz Hatay'da da çok iyi netice alıp, vatandaşımızın tercihinin Mehmet Öntürk olacağını görüyoruz." diyerek sözlerine devam eden Gül,  "Kim çekildi, çekilmedi, AK Parti'nin bunlarla ilgili gündemi yok. Biz Allah'ın izniyle seçimi Hatay'da da alacağız." ifadelerini kullandı.

Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden kaza yaptı? Ahu Tuğba'nın evi nerede, evi yıkıldı mı? Ahu Tuğba neden... Haberi Görüntüle

"TÜRKİYE'NİN HER YERİNDE MURAT KURUM İZLERİ VAR"

Açıklamalarına devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, "İstanbul'da daha önce şehir meselelerine el atmış çok kıymetli isim var, Murat Kurum. Kentsel dönüşüm nasıl yapılır, her yerde Murat Kurum başkanımızın izi var. Türkiye'nin her yerinde izi var." ifadelerini kullandı.

Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Meteoroloji son verileri paylaştı: İstanbul’da yağışlar devam edecek mi? Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA GÜNDEM "TRAFİK VE KENTSEL DÖNÜŞÜM"

Sözlerine devam eden Gül, "Çalışkanlığıyla, verdiği vaatleri hatırlayan anlayışıyla... İstanbul'da gündem trafik, deprem, kentsel dönüşüm... İstanbul'un ihmal edilmiş meseleleri var. İstanbul'un sorunlarını kim çözecek? Gerçek belediyeciliği AK Parti yapıyor" ifadelerini kullandı.

Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi intihar etti? Atış poligonunda doktor neden intihar etti? Doktor Bitcoin yüzünden mi... Haberi Görüntüle

İSTANBUL ANKETLERİNDE HANGİ ADAY ÖNDE?

Son anket sonuçlarına ilişkin de değerlendirmede bulunan Gül, "Bizim yaptığımız anketlerde 1,5-2 puan Murat Kurum önde. Anketlerde Kurum lehine sonuç var. Murat Bey'in sahadaki çalışmaları, vatandaşlarımızla uyum... Vatandaşa vermiş olduğu sözü hatırlamayanı vatandaş da ben hatırlamam diyor sandık günü, seçim günü. Vatandaşa karşı ilgisiz, nobran tavrı vatandaş asla kabul edemez." ifadelerini kullandı.

Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Tatil bitti, trafik çilesi başladı! İstanbullu Pazartesi trafiğine gözünü açtı! Haberi Görüntüle

"İZMİR'DE SÜRPRİZ OLACAK"

Sözlerine devam eden Gül, "AK Parti'nin, bizim kapımız herkese açık. Biz diyoruz ki, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti biz götürürüz, sizin oylarınıza talibiz. Bunu başla yere çekmeye gerek yok. Biz yaptığımız hizmetleri hatırlatıyoruz." dedi.

"Bizim ötekileştirme yaklaşımımız yok." diyerek sözlerine devam eden AK Parti Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, "AK Parti gerçek belediyeciliğin markasıdır. Kalkınma yerelde başlar. Hizmeti biz hiçbir ayrım yapmadan, İzmir'in bütün sorunlarında yanındayız. Hamza Başkanımız çok iyi gidiyor. Sandıkta çok güçlü bir destek alacağımıza inanıyorum. Hamza Dağ İzmir'de sürpriz yapacak. Ankara'da olumlu bir gelişim var." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

4

0

1

0

0

0

0

0

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Loading