Yandex Metrica

İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli! İşte iptal edilen seferler

İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli! İşte iptal edilen seferler

İstanbul'un kuzey ve yüksek kesimlerinde sis etkili oldu. Trafikte bazı noktalarda aksamalar yaşanırken, İBB Trafik uygulamasına göre kent genelindeki trafik yoğunluğu 07.00 itibarıyla yüzde 33 olarak ölçüldü. Şehir Hatları sis nedeniyle bazı seferlerin yapılamadığını duyurdu.

Gündem

29.02.2024, 10:55

Bu sabah erken saatlerde başlayan ve görüş mesafesini zorlaştıran yoğun sis, mega kent İstanbul'u esir aldı.

Yoğun sis, İstanbul Boğazı'nın yüksek ve kuzey bölgeleri ile TEM Ümraniye, Kavacık, Altunizade, Fatih Sultan Mehmet ve Yavuz Sultan Selim köprüleri çevresinde yoğunlaştı.

Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm çıktı mı? Cobra Kai 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm çıktı mı? Cobra Kai... Haberi Görüntüle

GÖRÜŞ MESAFESİ DÜŞTÜ

15 Temmuz Şehitler Köprüsü civarı ile Çekmeköy, Ümraniye, Beykoz, Üsküdar, Sancaktepe, Sarıyer, Kağıthane ve Ümraniye'de de sis yer yer etkisini gösterdi. Sis nedeniyle bazı noktalarda görüş mesafesi düştü. Trafikte bazı noktalarda aksamalar yaşanırken, İBB Trafik uygulamasına göre kent genelindeki trafik yoğunluğu 07.00 itibarıyla yüzde 33 olarak ölçüldü.

İzmir’i sağanak vurdu: Elektrik akımına kapılan 2 kişiden kahreden haber İzmir’i sağanak vurdu: Elektrik akımına kapılan 2 kişiden kahreden haber Haberi Görüntüle

İŞTE İPTAL EDİLEN SEFERLER

Şehir Hatlarından yapılan duyuruda, yoğun sis nedeniyle vapur seferlerinde iptaller ve gecikmeler yaşandığını bildirdi.

Şehir Hatlarından yapılan duyuruya göre, 06.15 Eminönü-Beykoz, 07.55 Eminönü-Beylerbeyi, Anadoluhisarı-Eminönü, Sarıyer-Eminönü, Beykoz-Sarıyer, Anadolu Kavağı-Rumeli Kavağı-Sarıyer, Kanlıca-Küçüksu-Kabataş-Beşiktaş, İstinye-Çubuklu (Arabalı Vapur), Küçüksu-İstinye, Kadıköy-Sarıyer, Çengelköy-Eminönü ve Arnavutköy-Eminönü seferlerinin ikinci bir duyuruya kadar yapılamayacağı bildirildi.

İptal edilen seferlere "sehirhatlari.istanbul/tr/duyurular/iptal-seferler-905" internet adresinden ulaşılabiliyor.

Kıbrıs Barış Harekatı'nda kaç şehit oldu? Kıbrıs'ta kaç Türk askeri şehit düştü? Kıbrıs Barış Harekatı'nda kaç şehit oldu? Kıbrıs'ta kaç Türk askeri... Haberi Görüntüle

BOĞAZ TRAFİĞİ DURDURULDU

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre; İstanbul Boğazı'ndaki gemi trafiği kuzey-güney yönlü olarak 05.30, güney-kuzey yönünde de 05.43 itibarıyla askıya alındı. Boğaz çevresinde ve Karadeniz girişinde sis yoğunluğu olduğu görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading