Yandex Metrica

İstanbul'da akıl almaz olay! Atölyeye el bombası atıldı!

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Sultangazi'de daha önce silahlı saldırının düzenlendiği tekstil atölyesine bu defa pimi çekilmemiş el bombası atıldı.

Gündem

23.05.2024, 13:33

İstanbul Sultangazi'de dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Şüpheli bir şahıs, bir iş yerine pimi çekilmemiş el bombası atıldı. O anlar kameralara anbean yansıdı...

Sultangazi'de tekstil atölyesinin önüne gelen kapüşonlu şüpheli, havalandırma girişinden içeri pimi çekilmemiş el bombası attı. 

Bakan Fidan: PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sardı Bakan Fidan: PKK Irak’ın her yerini kanser hücresi gibi sardı Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE SİLAHLI SALDIRI DÜZENLENDİ

Şüpheli, el bombasını attıktan sonra atölyenin önünden uzaklaştı. Tekstil atölyesine daha önce de silahlı saldırı düzenlendiği ve atölye sahibinin husumetlilerinin olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor. 

Diğer yandan şüphelinin atölyenin havalandırma girişinden el bombasını attığı anlar güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. Görüntülerde atölyenin önüne gelen kapüşonlu şüphelinin, bombayı atarak olay yerinden uzaklaştığı anlar kameralara yansıyor. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Zehra EVCİL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading