Yandex Metrica

İstanbul ilçelerinde kim nerede önde? 31 Mart yerel seçim anket sonuçlarında son durum

İstanbul ilçelerinde kim nerede önde? 31 Mart yerel seçim anket sonuçlarında son durum

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, katıldığı televizyon programında 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne ilişkin son anketin sonuçlarını açıkladı. Peki kim nerede önde? İşte haberin detayları...

Gündem

01.04.2024, 01:28

31 Mart Pazar günü yapılacak yerek seçimlere kısa bir süre kalırken partilerin belediye başkanı adayları saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Mega kent İstanbul için 9 isim yarışıyor ancak listede iki aday öne çıkıyor. Birisi Cumhur İttifakı'nın İBB adayı Murat Kurum diğeri ise mevcut İBB başkanı Ekrem İmamoğlu. Murat Kurum ile Ekrem İmamoğlu arasındaki kıyasıya yarış anketlere de yansımış durumda.

Adaylar ilk açıklandığında Murat Kurum anketlerde İmamoğlu'nun gerisindeydi ancak son rakamlara bakıldığında durum değişmiş görünüyor.

Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak mı? Derslar kısalacak mı 2024? Yeni müfredat ile ders saatleri kısalacak... Haberi Görüntüle

KURUM MU İMAMOĞLU MU?

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, dün akşam TV100'de katıldığı televizyon programında son anket sonuçlarını açıkladı. Kurum, "Bugün arkadaşlar anket yaptılar. Ham olarak 3 puan öndeyiz. Bunu dağıttıklarında 2'nin üzerinde gözüküyor." dedi. 

Seçimlere kısa bir süre kalırken SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, İstanbul ilçelerinde yaptığı son anketin sonuçlarını CNN Türk'te paylaştı.

Zehir tacirlerine darbe! NARKOÇELİK-14 ile 321 kişi yakalandı Zehir tacirlerine darbe! NARKOÇELİK-14 ile 321 kişi yakalandı Haberi Görüntüle

İSTANBUL BEYOĞLU'NDA SON DURUM

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde AK Parti Adayı Haydar Ali Yıldız'ın oy oranı yüzde 51,6, CHP Adayı İnan Güney'in oy oranı ise 32,7, İYİ Parti Adayı İsmail Hakkı Çavuşoğlu'nun oy oranı yüzde 8,5.

Hakan Bayrakçı, Beyoğlu'ndaki anketin sonucuna ilişkin yaptığı açıklamada ''Bu sonuç beni şaşırttı. Mayıs'taki seçimlerde oylar başa baştı. Hatta Kılıçdaroğlu 1 puan öndeydi. Yıldız burada tüm partilerden oy alıyor. İYİ Parti'nin oranı yüzde 10'a yakın. O da dikkat çekici. DEM Parti Beyoğlu'nda aday çıkarmadı. AK Parti'nin adayı DEM'den de oy alıyor. Bu sonuç bana ilginç geldi.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret işi bitti Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net yanıt: İsrail ile ticaret... Haberi Görüntüle

İSTANBUL KAĞITHANE'DE KİM ÖNDE?

İstanbul Kağıthane'de AK Parti Adayı Mevlüt Öztekin yüzde 58,1, CHP Adayı Tonguç Çoban yüzde 25,2, DEM Parti Adayı Burhan Damarlı yüzde 5,8, İYİ Parti Adayı Mustafa Kürşat Ceylan yüzde 5,2 oy alıyor.

Bayrakçı, Kağıthane'deki anketin sonucuna ''Kağıthane'de yapılmış başka anketleri soruşturdum. En düşük bizde. 3 anket şirketi, 59-60-61 bulmuş. Bu sonuç nasıl oluyor diye sordum arkadaşlara. Kağıthane'de farklı işler yapmış ondan dolayı bu fark var.'' dedi.

Bayramı işçilere zehir ettiler! Şişli belediyesi gerekçe göstermeden işçilerin işten çıkardı! Bayramı işçilere zehir ettiler! Şişli belediyesi gerekçe göstermeden işçilerin işten... Haberi Görüntüle

İSTANBUL BÜYÜKÇEKMECE'DE KİM ÖNDE?

Büyükçekmece'de CHP Adayı Hasan Akgün yüzde 49,2, AK Parti Adayı Recep Erol yüzde 40,1, Zafer Partisi yüzde 2,2 oy alıyor.

Bakan Yerlikaya net konuştu: Sokaklarda barınamayacaklar! Mahzen-33 operasyonu: Çok sayıda gözaltı! Bakan Yerlikaya net konuştu: Sokaklarda barınamayacaklar! Mahzen-33 operasyonu: Çok sayıda... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'UN SARIYER İLÇESİNDE SON DURUM

Sarıyer'de CHP Adayı Oktay Aksu yüzde 34,5, Bağımsız Aday Şükrü Genç yüzde 27,1, AK Parti Adayı Hüseyin Coşkun yüzde 26,8 oy alıyor.

Hakan Bayrakçı, Sarıyer'deki anketin sonucuna ilişkin yaptığı değerlendirmede ''Şükre Genç CHP ile özdeş bir isimdi. Aday gösterilmeyince CHP'li seçmende bir tereddüt olmuştu. 'Oyları bölersek aradan AK Parti aradan çıkar' diye. Oylar bölünmüş gibi. Şükrü Genç biraz bastırsa seçimi alabilecek gibi.'' dedi.

 

Habere Tepki Ver

0

2

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Loading