Yandex Metrica

İstanbul için beklenmedik uyarı: 'Endişe verici gün'

İstanbul için beklenmedik uyarı: 'Endişe verici gün'

Meteoroloji hava durumu verilerine göre yut genelinde hava sıcaklıklarının daha da yükselmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üstüne çıkacağını bildirilirken hava durumu uzmanı Kerem Ökten yaptığı son uyarısında sağanak yağışın etkili olacağını öne sürdü.

Gündem

23.01.2024, 19:53

Yurt genelinde hava sıcaklıkları daha yükseliyor ancak hava durumu uzmanı Krem Ökten, yaptığı açıklamada, kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

Fatma Zehra Kınık kimdir? Fatma Zehra Kınık kimdir? Haberi Görüntüle

YURT GENELİNDE SAĞANAK YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yurt genelinde dereceler Eylül ayında yüksek sıcaklıkları gösterirken hafta sonu havanın daha da ısınması bekleniyor. Ancak sıcaklıkların sonunda kuvvetli yağışlar bekleniyor

Hava durumu uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda tarih belirterek kuvvetli yağışlar beklendiğini açıkladı. Ökten'in İstanbul başta olmak üzere hava tahminleri şaşırttı. "Plan yaparken gözünüz meteorolojide olmalı." diyen Ökten, “Ekim ayı kuvvetli yağışlarla gelecek. Özellikle 6 Ekim'de 2 tane kara delik var. İstanbul da risk altında olabilir. Marmara bölgesi şiddetli hava olayları yaşayabilir. Erdek ve Bandırma 2018'de aşırı yağışlar yaşamıştı. Hepinizin gözü kulağı meteorolojide olacak... Sıcakların son kez tadını çıkarın. 2 Ekim'den itibaren havalar serinliyor. İlk soğuk hava dalgası 14 Ekim civarı gelecek 7 Ekim Cuma İstanbul adına çok hareketli bir gün olabilir. Hem şiddetli yağış, hem de fırtına ihtimali var. Hatta endişe verici bir gün. Plan yaparken gözünüz Meteorolojide olmalı. 6 - 7 ve 8 Ekim heyecanlı 3 gün” ifadesini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading