Yandex Metrica

İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç seli

İstanbul boşaldı diyenler... Megakent kilitlendi! İstanbul'da hem insan ve araç seli

Ramazan Bayramı'nı fırsat bilen İstanbullular sokaklara akın etti. 9 günlük tatilde İstanbul boşaldı diyenler ise yüzde 67'lere dayanan trafik yoğunluğu şoku ile karşılaştı. Ayrıca Kadıköy iskelesinde Adalar'a gitmek isteyen vatandaşın oluşturduğu yoğunluk havadan görüntülendi.

Gündem

14.04.2024, 15:48

Bayram tatilini ve güzel havayı fırsat bilen İstanbullu vatandaşlar Adalar vapur iskelesine akın etti. Sabahın erken saatlerinden itibaren iskeleye gelenler, vapura binmek için uzun kuyruk oluşturdu.

Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük emekli maaşı 12 bin TL mi oldu? Emekli maaş zammı bu akşam belli olacak mı? En düşük... Haberi Görüntüle

"HANİ İSTANBUL BOŞALMIŞTI?"

Adaya gitmek için sıra bekleyen Elif Öztürk, "Büyükada'ya gideceğiz arkadaşımla orayı gezeceğiz. Daha sonra diğer adalara da geçmeyi düşünüyoruz. Bayağı kalabalık. İstanbul boş dediler ama yoğunluk var yine, arkada bayağı sıra var. Yarım saattir bekliyoruz" dedi.

Provokatörler iş başında! 15 Temmuz yürüyüşüne havai fişekli saldırı Provokatörler iş başında! 15 Temmuz yürüyüşüne havai fişekli saldırı Haberi Görüntüle

"İNŞALLAH İSKELEYE GİDECEĞİZ"

Bir başka adalar yolcusu Mücahit Koç ise, "Havalarda sıcaktı, bizde Adalar'da geçirelim diye düşündük. İzinli günümüz, tatil yapalım dedik. Arkadaydık,1 saat falan oldu. Az kaldı inşallah geçeceğiz iskeleye" ifadelerini kulladı.

Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm çıktı mı? Cobra Kai 6. bölüm ne zaman yayınlanacak? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm çıktı mı? Cobra Kai... Haberi Görüntüle

"BAYAĞI YOĞUNLUK VAR"

Öte yandan çocukları ile adaya gitmek isteyen bir vatanda ise, "İstanbul'u ilk defa bu kadar yoğun olduğunu gördük. Normalde bayramlarda çok sakin iken bu bayramda yoğunluk var. Biz de Adalar'a eğlenmeye gidiyoruz" dedi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan taziye mesajı: 200’den fazla kişi hayatını kaybetmişti Dışişleri Bakanlığı'ndan taziye mesajı: 200’den fazla kişi hayatını kaybetmişti Haberi Görüntüle

TRAFİK YOĞUNLUĞU ARTTI

Bayramın ikinci gününün sabahında yüzde 9'larda seyreden trafik yoğunluğu, tatili İstanbul'da geçiren vatandaşların turistik lokasyonlara akın etmesiyle 14:30 itibariyle yüzde 67'leri buldu.

Yorumlar (0)

Ozan KOLTUK

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading