Yandex Metrica

İsrail polisinin şehit ettiği Türk imam Hasan Saklanan'ın naaşı günler sonra Türkiye'de

İsrail polisinin şehit ettiği Türk imam Hasan Saklanan'ın naaşı günler sonra Türkiye'de

Kudüs'te şehid edilen Hasan Saklanan'ın cenazesi Şanlıurfa'ya getirildi. Şehidin cenazesi GAP Havaalanı'ndan otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine konvoy eşliğinden götürüldü. Bugün öğlen namazına müteakip defnedildi.

Gündem

23.05.2024, 15:25

İsrail polisi, Eski Şehir bölgesinde polise bıçaklı saldırıda bulunduğu iddiasıyla 34 yaşındaki Diyanet İmamı Hasan Saklanan'ı öldürerek şehit etti.

İsrail polisinden yapılan açıklamada, "Eski Şehir bölgesinde es-Sahire (Herod) Kapısı bölgesinde yerel saatle 12.30 sularında bir kişinin polise bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu, polislerin şüpheli kişiyi ateş açarak etkisiz hale getirdiği ve saldırganda bıçak bulunduğu" ifadelerine yer verilmişti.

İsrail polisinin öldürdüğü Hasan Saklanan'ın naaşı Türkiye'nin Tel Aviv Büyükelçiliğince teslim alındı. Ürdün üzerinden Türkiye’ye getirilen cenaze bu sabaha karşı hava yoluyla Türkiye'ye geldi.

Öğretmenlere karşı işlenen suçlarda cezalar artırılıyor Öğretmenlere karşı işlenen suçlarda cezalar artırılıyor Haberi Görüntüle

HASAN SAKLANAN'IN CENAZESİ TÜRKİYE'YE GETİRİLDİ

8 aydan bu yana Gazze'de büyük bir direniş örneği gösteren Hamas'a katılmak için gitiği Kudüs'te şehit olan Hasan Saklanan'ın naaşı 30 Nisan tarihinden bu yana Türkiye'ye getirilememişti. Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle birlikte Hasan Saklanan'ın cenazesi bugün Şanlıurfa'ya getirildi.

Dybala Fenerbahçe'ye gelecek mi? Dybala Fenerbahçe'ye gelecek mi? Haberi Görüntüle

ŞANLIURFA'DA DEFNEDİLDİ

Şehidin cenazesi GAP Havaalanı'ndan otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine konvoy eşliğinden götürüldü. Bugün öğlen namazına müteakip defnedildi.

Erdoğan'dan Danimarka Başbakanı Frederiksen'e yönelik saldırıya kınama! Erdoğan'dan Danimarka Başbakanı Frederiksen'e yönelik saldırıya kınama! Haberi Görüntüle

CAMİ AVLUSU TEKBİRLERLE İNLEDİ

Kudüs Şehidi Hasan Saklanan'ın cenaze namazının kılındığı Şanlıurfa Eyüp Peygamber Camii avlusu tekbirlerle inledi.



Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading