Yandex Metrica

İsrail ordusundan Gazze'ye 100 binden fazla top mermisi

İsrail ordusundan Gazze'ye 100 binden fazla top mermisi

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun katil ve zorba ordusu, Gazze Şeridi'ne kara harekatı başlattığı günden bu yana 100 binden fazla top mermisi ateşlediğini duyurdu.

Gündem

06.02.2024, 01:32

Dünyada eşi benzeri görülmemiş katliama imza atan ve düna kamuoyunun ateşkes çağrılarına kulağını tıkayan İsrail’in insanlık dışı saldırılarıyla soykırıma dönüşen savaşta 60 gün geride kaldı. 

MHRS çöktü mü, randevu alınabiliyor mu? Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde sorun var mı? MHRS çöktü mü, randevu alınabiliyor mu? Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde... Haberi Görüntüle

100 BİNDEN FAZLA TOP MERMİSİ

Şimdiye kadar 15 binden fazla masum Filistinlinin canına kıyan İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik kara harekatının başladığı 31 Ekim'den bu yana bölgeye 100 binden fazla top mermisi ateşledi.

Selçuk Bayraktar'dan 15 Temmuz paylaşımı Selçuk Bayraktar'dan 15 Temmuz paylaşımı Haberi Görüntüle

İSRAİL ORDUSUNDAN AÇIKLAMA

Yapılan açıklamada, İsrail topçu birliklerinin Gazze Şeridi'ne başlatılan saldırıların ilk gününden itibaren çatışmalarda "önemli bir rol oynadığı" ve "kara birliklerine yönelik tehditleri ortadan kaldırarak birliklerin ilerlemelerini sağladığı" iddia edildi.

Netanyahu'nun katil ve zorba İsrail ordusu ayrıca, topçu birliklerinin çok sayıda top atışı yaptığı görüntüleri paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading