Yandex Metrica

İSKİ İstanbul'da o ilçelerde 4 saat su kesinti olacağını duyurdu! 5 Mart Salı (bugün) Avcılar, Beylikdüzü ve Ümraniye dahil 6 ilçede su kesintisi var!

İSKİ İstanbul'da o ilçelerde 4 saat su kesinti olacağını duyurdu! 5 Mart Salı (bugün) Avcılar, Beylikdüzü ve Ümraniye dahil 6 ilçede su kesintisi var!

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), İstanbul'da arıza ve bakım çalışmalarından dolayı bazı ilçe ve mahallelerde planlı olarak su kesintisi olacağını açıkladı. 5 Mart 2024 Salı günü İstanbulluların su kesintisinden dolayı mağduriyet yaşamaması adına İSKİ, İstanbul su kesintisinini listesini paylaştı. Peki İstanbul'da bugün Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik ilçelerinde su kesintisi var olacak mı?  

Gündem

14.04.2024, 13:55

İSKİ, İstanbul'da 5 Mart 2024 Salı günü planlı olarak su kesintileri olacağını açıkladı. İSKİ, İstanbul'da başta Avcılar, Beylikdüzü ve Ümranaiye olmak üzere toplam 6 ilçede daha su kesintileri meydana gelebileceğini duyurdu.

İSKİ, planlı bakım çalışması yapılacağını, İstanbulluların bu sebepten dolayı mağduriyet yaşamaması için önlem almasını istedi.

Peki İstanbul'da bugün Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik ilçelerinde su kesintisi var mı? Sular ne zaman geri gelecek? İşte detaylar...

Microsoft'tan yeni açıklama: Tüm uygulama ve hizmetler kurtarıldı Microsoft'tan yeni açıklama: Tüm uygulama ve hizmetler kurtarıldı Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ HANGİ İLÇELERDE VAR?

İstanbul'da sular mı kesilecek? İstanbul'da hangi ilçelerde su kesintisi olacak? İSKİ'den yapılan açıklamada İstanbul'un bazı bölgelerinde su kesintisi olacağı bildirildi. Peki İstanbul'un hangi bölgelerinde su kesintisi var? 

İki suç örgütü çökertildi: İstanbul merkezli 6 ilde 47 şüpheli yakalandı İki suç örgütü çökertildi: İstanbul merkezli 6 ilde 47 şüpheli... Haberi Görüntüle

5 MART SALI (BUGÜN) İSTANBUL İLÇE VE MAHALLE SU KESİNTİ LİSTESİ

İstanbul'da bugün Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik ilçelerinde su kesintisi olup olmadığını aşağıdaki bağlantıdan kontrol sağlayabilirsiniz.

target="_blank" rel="noopener">İSKİ 27 ŞUBAT SALI (BUGÜN) SU KESİNTİSİ LİSTESİ 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading