Yandex Metrica

İSKİ İstanbul su kesintisi  19- 20 Eylül | İstanbul'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek? 

İSKİ İstanbul su kesintisi  19- 20 Eylül | İstanbul'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek? 

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 20 Eylül günü İstanbul'un bazı ilçelerinde su kesintisi yapılacağını duyurdu. Bu kesintiler Beyoğlu, Esenler, Kadıköy, Maltepe, Sarıyer, Tuzla ve Üsküdar ilçelerini etkileyecek ve belirli saat aralıklarında gerçekleşecektir. Kesintilerin ne zaman sona ereceği hakkında bilgi verilmemiştir. Peki İstanbul'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek? 

Gündem

23.01.2024, 21:26

İSKİ İstanbul su kesintisi  19- 20 Eylül | İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ), 20 Eylül tarihinde İstanbul'un bazı ilçelerinde su kesintisi uygulanacağını duyurdu. Bu kesintiler, Beyoğlu, Esenler, Kadıköy, Maltepe, Sarıyer, Tuzla ve Üsküdar ilçelerini kapsayacak ve belirli saat dilimlerinde gerçekleştirilecektir. Kesintilerin ne zaman sona ereceği konusunda ise bilgi verilmemiştir. Peki İstanbul'da sular ne zaman, saat kaçta gelecek? 

18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF seçim sonucu ne zaman açıklanır? 18 Temmuz TFF başkanlık sonuçları saat kaçta belli olur? TFF... Haberi Görüntüle

Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm ne zaman? Cobra Kai 7. sezon ne zaman çıkacak? Cobra Kai 6. sezon 6. bölüm ne zaman? Cobra Kai... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'DA SULAR NE ZAMAN, SAAT KAÇTA GELECEK?

Güncel İstanbul su kesintileri hakkında detaylı bilgilere ulaşmak için ">İSKİ İstanbul su kesintisi  19- 20 Eylül" sayfasını ziyaret edebilir ve bulunduğunuz ilçeyi seçerek bölgenizdeki İSKİ su kesintileri ile ilgili güncel bilgilere erişebilirsiniz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading