Yandex Metrica

İşçilere ev müjdesi! Murat Kurum duyurdu: Emekçi kardeşlerimize düşük fiyatlı konut yapacağız

İşçilere ev müjdesi! Murat Kurum duyurdu: Emekçi kardeşlerimize düşük fiyatlı konut yapacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, TÜMSİAD'a ziyaret gerçekleştirdi. Kurum, ''İstanbul’un ticaretine; kamu, belediye, özel sektör hep birlikte bütüncül bir anlayışla yaklaşacağız. Güçlü ev ekonomisi ve güçlü esnaf diyerek emekçimizin, emeklimizin, üreticimizin, kadın ve gençlerimizin yanında olacağız'' ifadelerini kullandı.

Gündem

18.04.2024, 23:18

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, TÜMSİAD üyeleri ile bir araya geldi. Kurum, TÜMSİAD'ın Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağladığını vurgulayarak, medeniyetimizden miras ticaret ahlakını iş dünyasında yeniden hakim olması için gayret sergileyen TÜMSİAD'a teşekkür etti.

Murat Kurum, ''İstanbul’un ticaretine; kamu, belediye, özel sektör hep birlikte bütüncül bir anlayışla yaklaşacağız. Güçlü ev ekonomisi ve güçlü esnaf diyerek emekçimizin, emeklimizin, üreticimizin, kadın ve gençlerimizin yanında olacağız'' dedi.

Murat Kurum, İstanbul'un en önemli gündeminin deprem ve ulaşım olduğunu belirtti. İstanbul'da yaşayan kadınlara kendi işlerinin patronu olabilmeleri için 100 bin TL destek verileceğini ifade etti. Kurum, emekçilerin, emeklilerin, üreticilerin yanında olacağız ifadelerini kullandı. Kurum, ''Tabii bunu yaparken de sanayicilerimizin yanında işçi kardeşlerimizin düşük fiyatlarla konut edinmelerini sağlayacak yatırımları ve sanayi dönüşümünü gerçekleştireceğiz'' dedi.

Bakan Fidan'dan kritik temas: Nijer Devlet Başkanı Tiani ile görüştü Bakan Fidan'dan kritik temas: Nijer Devlet Başkanı Tiani ile görüştü Haberi Görüntüle

İSTANBUL KÜRESEL TİCARETİN MERKEZİ HALİNE GELECEK!

Murat Kurum, ''Yolculuğumuzun ilk gününde İstanbul’umuza, esnafımıza, ticaret erbabı kardeşlerimize, sanayicimize, tüm üreten kesimlerimize bir söz verdik. ‘İstanbul’umuzu küresel ticaretin merkezi haline getireceğiz’ dedik. Kuzey Marmara Otoyolu güzergahı üzerinde lojistik köylerimizi kuracağımız ve esnafımızın da bu lojistik köylerden tarihi İpek Yolu üzeri ile lojistiğini ve transferini hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceği adımları atmak istiyoruz. İstanbul’un ticaretine; kamu, belediye, özel sektör hep birlikte bütüncül bir anlayışla yaklaşacağız.'' ifadelerini kullandı.

İstanbul'da kurulacak olan lojistik merkezler sayesinde, ağır vasıta trafiğini şehrin dışarısına taşıyacaklarını söyleyen Kurum, ''Güçlü ev ekonomisi ve güçlü esnaf diyerek emekçimizin, emeklimizin, üreticimizin, kadın ve gençlerimizin yanında olacağız. İstanbul’un üretimi için önemli olan yatırımlarımızın başında; İstanbul’un iki yakasında kuracağımız 6 yeni lojistik merkezimiz geliyor. Lojistik merkezlerimizde; üreten İstanbul’un üreten insanları için gereken tüm temel hizmet birimleri yer alacak. Serbest bölge, antrepo, tır parkları, teknoloji geliştirme bölgesi, organize sanayi alanları ve demiryolu entegrasyon alanlarımızı bu lojistik merkezlerimizde kuracağız. Bu yatırımlarımızla, kent içi ulaşımını oldukça etkileyen yaklaşık 1 milyon ağır vasıta trafiğini şehrin çeperlerine taşıyacağız. Biz, kişi başına düşen gelirin arttığı, herkesin ürettiği, hane ekonomisinin güçlendiği bir İstanbul idealiyle çalışıyoruz ve bu hedefimize emin adımlarla yürüyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Çetin Özataç kimdir? Çetin Özataç neden öldü? Çetin Özataç kimdir? Çetin Özataç neden öldü? Haberi Görüntüle

''İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN DÜŞÜK FİYATLARLA KONUT EDİNMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ''

Murat Kurum, ''Hızlı bir şekilde büyük bir planlama çerçevesinde İstanbul'u çeperleriyle birlikte Marmara ile öbür tarafta Trakya ile birlikte değerlendirip, Edirne'den giren bir tırın İstanbul'dan Anadolu'ya nasıl yayılması gerektiğini buradaki merkezin gelecek 50 yılında dünyanın ihtiyaçları doğrultusunda sanayinin yönlendirildiği bir anlayışı sergiliyor olacağız.” ifadelerini kullandı. Kurum, sözlerini, “İşçi kardeşlerimizin düşük fiyatlarla konut edinmelerini sağlayacak yatırımları ve sanayi dönüşümünü gerçekleştireceğiz'' ifadeleri ile noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Hakan ULUDAĞ

TRHaber.com - Gündem


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading