Yandex Metrica

İpler koptu: Akşener masayı ateşe attı! Bu sözler çok konuşulacak...

İpler koptu: Akşener masayı ateşe attı! Bu sözler çok konuşulacak...

14 ve 28 Mayıs seçimlerine 7'li koalisyonun ortağı olarak giren İYİ Parti'de kaos hali devam ediyor. Sandıktan çıkan hezimet sonrası istifa çağrıları ile mücadele eden Meral Akşener'den masanın geleceğine dair çok konuşulacak bir açıklama geldi.

Gündem

23.01.2024, 21:07

7'li koalisyon ve şer ortakları ile girdikleri seçimden ağır bir yenilgi alan İYİ Parti'de isyan bayrakları açılmış partinin demirbaşlarının istifaları art arda gelmişti. Meral Akşener'e karşı alınan cephe ve istifa çağrıları sonrası köşeye sıkışan Akşener İYİ Parti kurultayında sessizliğini bozdu. 

Interpool kırmızı bülten ile arıyordu! İstanbul'da yakalandı: Uyuşturucu karteline ters kelepçe Interpool kırmızı bülten ile arıyordu! İstanbul'da yakalandı: Uyuşturucu karteline ters... Haberi Görüntüle

"HER TÜRLÜ AHLAKSIZLIĞI..."

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener seçimlerde alınan ağır yenilginin ardından sessizliğini bozdu. Eline bir torba alarak kürsüye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı parti içinde kendisini eleştirenlere tepki göstererek, "Temayülde geride çıkan arkadaşlarımız, sıra satmantan tut her türlü ahlaksızlığı öne koyan açıklamalar yaptı". ifadelerini kullandı.

Doğan Alemdar kimdir? Danla Bilic'in sevgilisi Doğan Alemdar hangi takımda oynuyor? Doğan Alemdar kimdir? Danla Bilic'in sevgilisi Doğan Alemdar hangi takımda... Haberi Görüntüle

SAYGISIZLAR!

"Saygısızlar" diyerek bağıran Akşener sözlerine söyle devam etti, "Pis iftiralara şahit oldum. Asla affetmeyeceğim. Hesaplaşacağız hep birlikte" diyerek kendini eleştirenlere gözdağı verdi.

Son dakika.. AFAD duyurdu: Bursa'da deprem meydana geldi Son dakika.. AFAD duyurdu: Bursa'da deprem meydana geldi Haberi Görüntüle

"EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM"

CHP'den milletvekili alarak Meclis'e girmelerini "hayatımın en büyük pişmanlığıdır" diye özetleyen Akşener, "Önce biz bu parti seçime girebilsin diye CHP'den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır". ifadelerini kullandı.

Bir gece ansızın Türkiye'ye geliriz demişti: O Yunan bakana Yaşar Güler'den cevap: Turistik geziye gelebilir Bir gece ansızın Türkiye'ye geliriz demişti: O Yunan bakana Yaşar... Haberi Görüntüle

GÜNDEMİMİZDE YOK

Yandaş gazeteci Aytunç Erkin, Meral Akşener'in tamamen Ankara'ya taşınacağını ve bundan sonra ailesiyle birlikte Ankara'da kalacağını yazdı. Erkin, Divanlık Toplantısında "CHP ile ittifak" konusunun gündeme geldiğini belirterek, Meral Akşener'in, "Şu an bize ulaşan bir ittifak teklifi yok, gündemimizde de şu an yok. Biz partimizin başarısına odaklanmış durumdayız." dediğini yazdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading